torsdag den 30. juni 2016

Edderkoppeplante

Planten med de lyserøde blomster og store blade er edderkoppeplante , Cleome Hassleriana, og den er etårig og skal sås hvert forår. Bladene er fingrede, og planten er tornet og . En iøjnefaldende sommerblomst fra Brasilien. Denne skønne sort udvikler store smukke sartrosa blomsterstande.


Planterne blomstrer over en lang periode.

En meget smuk og lidt usædvanlig sommerblomst. Rigtig spændende flot lyserød blomst med lange støvdragere. Geranium macrorrhizum Spessart. Vanding, Hold pottejorden jævnt fugtig.


Den er ganske storvoksende, men meget slank. Hele planten giver et fint indtryk. Særpræget, attraktiv, florlet blanding, som får lilla og hvide blomster.


Edderkoppeplante , Cleome Colour fountain.

This Pin was discovered by Jeanne Søderberg. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Blomsterne er store og dufter.


En edderkoppeplante er valgt som metafor, fordi den har en central plante, der danner lange sku som kan slå rødder og danne nye planter. Meget smuk, ganske stor, men samtidig yndefuld. Prugtknude udelt, pä gynofor. Planten kan på afstand minde lidt om Gederams, med sin oprette. What a unique and beautiful flower.


This is definitely a Fabulous Flower! Måneskulpe, Vedvarende Lunaria rediviva. Vedvarende måneskulpe er en fin staude med hjerteformede blade og et væld af velduftende lyslilla blomster . Særpræget og attraktiv sommer blomster med lilla og hvide blomster. Jaja, maj, du er lige nu tilgivet for den kolde begyndelse. I dag er godt nok smuk, og småplanterne folder sig begejstret ud.


En hög, robust planta med delikata, starkt doftande blommor. Väldigt iögonenfallande i nyanser av rosa, lila och vitt.

Under det står der RAUKEN OG EDDERKOPPEPLANTEN. Vi sælger meget få frø af dem, og navnet er måske en af . Blandt de planter, der anbefales som luftrensere, er bl. Død mands finger” - blåbælg.


Plantetygning er generelt ikke noget du vil opmuntre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg