fredag den 1. september 2017

Fargekart beis ute

Trebitt Oljebeis finnes som fargeprøve og som liters prøveboks i butikk. Gjør opp- strøk på samme type treverk som du skal beise. Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på utendørsfarger, spesielt.


Når vi skal male ute , ønsker vi oss et harmonisk uttrykk hvor . Interiørbeis og panellakk fremhever treets naturlige struktur ved å sette farge til både nytt og gammelt gulnet panel, gir interiøret en ny.

Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse.


Fargekart til maling av huset til faste lave priser. Billig grunning, husmaling og maleverktøy fra fra Mirka Osmo liberon tyrilin trestjerner Jotun jordan bekcers sika . En unik beis for utvendig trebeskyttelse. Finishen er helmatt og uten glansrefleksjoner.

Gir et urnorsk, røft, velstelt og vakker uttrykk. Bli deg bli ordentlig lysten på å male om hjemme. I våre fargekart finner du flotte farger og herlige bilder som gir. Snart er sommeren her og vi vil være ute og nyte den så mye som mulig. Bli inspirert - Se galleri her IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør.


Vanlig beis er transparent og vil fremheve trestrukturen mer enn dekkbeisen. Malermesterens inntrykk er at på fjellet brukes det mest beis. Her kan du se vårt fargekart og la deg inspirere til å sette farge på vegger og tak. Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise . Hos MAXBO finner du beis til utvendig bruk: terrassebeis og oljedekkbeis. Se utvalget på nett og kjøp i butikk.


Hva skal man velge av beis eller maling? I tillegg til at overflatebehandlingen skal gi ønsket farge og glans, skal den også forlenge materialets. Beis , til forskjell fra maling, har så lite pigmenter og fargestoffer i seg at.


Da må man kanskje også bytte farge på terrassen.

Dekkbeis, beis eller maling til husets overflatebehandling? Dekkbeis bare når du ønsker å skifte fra en mørk til en lysere farge. Dette bør du vite før du legger skifer ute. Laget av vedlikeholdsfritt resirkulert plast, og kan stå ute hele året.


Bildet under ble tatt før hytta fikk et nytt strøk beis i mørkere farge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg