torsdag den 23. oktober 2014

Antikviteter auksjon

Motiv av klassiserende antrukket kvinnebyste i front. Antikviteter , sølv og smykker del 21. Nettauksjon for kjøp og salg. Søk blandt mange tusen annonser eller opprett dine egne auksjoner.


Kjøp og selg antikviteter , glass, krystall, møbler, smykker og bestkk på auksjoner og til fastpris på QXL.

P copper (Hvit kobber), England. Auksjonshuset - Ukentlige auksjoner av alle slag, også antikviteter. Auksjon , kjøp og salg av antik, gull, sølv og diamanter i Sandnes, Stavanger og Jæren i Rogaland. Vi er straks i gang med ny auksjon som klubbes Sept.


Nye gjenstander legges ut daglig frem til ca en uke før auksjonen. Du kan begynne å by med en . Butikkhandel med antikviteter.

Antikk og Auksjon Roger Sunne Nilsen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. Høstens store auksjon over bondeantikviteter.


Vi tilbyr kvalifisert takseringskompetanse på kunst og antikviteter. Vi har for tiden kjørt mesteparten av våre antikke møbler på lageret, men tatt bilder av det meste som kan ses på denne hjemmesiden (under antikviteter ). Unike, dekorative gjenstander kan fort få en god pris på auksjon. Hos Tore Segelcke på Bjørnsgaard. Der benyttes ekstern takstmann i forkant av hver auksjon.


Vi har derfor ikke noe internt takstapparat på antikviteter eller annet som privatpersoner måtte besitte. Auksjonarius er for tiden opptatt med års jubileum med “Allsang på Tjuvholmen” i Hamar hver onsdag kl 20. Det selges bla gråtass – antikviteter – mm (info og bilder kommer). DET AVHOLDES GARDSAUKSJON I VALDRES LØRDAG 2. Bondeantikviteter fra Telemark verdt mange tusen er blant antikvitetene som er i ferd med å auksjoneres bort akkurat nå. Både privatpersoner og bedrifter kan legge ut gjenstander for auksjon.


Det danske auksjonshuset selger designmøbler, antikviteter , samleobjekter og kunst på . Som Hagstrøm påpeker, har interessen for å handle kunst og antikviteter på auksjon steget.

Navnet på det nye selskapet er Inntrøndelag antikk og auksjon AS. Interessen må vel til og med kunne sies å ha steget . De ti siste årene har han samlet og solgt antikviteter fra gården i Gaulstad . En eventuell auksjon over antikvitetene i Froland kan tidligst bli avholdt. Militaria auksjon -II er søndag 23.


Kirkeby Grendehus, Eidsberg. Hele auksjonen blir lagt ut med bilder i slutten av. Se bilder ved og klikke på auksjonsliste og bilder auksjon på venstre meny. NOEN BILDER AV TILIGERE SOLGTE.


Det blir en stor Auksjon med mange antikviteter og andre godbiter innenfor møbler, kunst, sølvtøy og mye mer. Dagens progra16:Åpning .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg