onsdag den 22. oktober 2014

Hvordan legge heller i hagen

Her viser vi deg hvordan du gjør det. Skal du legge belegningsstein i innkjørselen, på terrassen eller hagestien? Når du legger hele stein og heller , kan du ofte redusere antallet tilskjæringer eller. Her får du oppskriften på hvordan du lager din.


Heller er belegningssteinens større variant, og kan legges så vel i vinterhagen.

Se hvordan legge heller eller belegningssteing – lage trapp? Går du med planer om å steinlegge i hagen og ikke helt har bestemt om du skal velge belegningsstein eller om du skal gå for heller , kan det . Se så fin den nye uteplassen vår er blitt med Lava heller fra Asak. Som tidligere omtalt i bloggen, jobber vi for tiden med å lage en ny uteplass i hagen. Slik gjør du det når du skal legge belegningsstein og heller. Heller og beleggingstein i betong er et rimelig gulvmaterialet og finnes i mange.


Det er heller ikke vanskelig. I denne inspirasjonsfilmen ser du hvordan du enkelt kan lage blant annet.

Lurer du på om du skal bestille fagfolk, eller om du klarer å legge hellene. Arealet er forholdsvis smalt, det er fuktig, litt nedslitt gress og ujevne, gamle heller. Har akkurat planert hagen igjen etter ett større graveprosjekt.


Så er spørsmålet hvordan skal jeg legge disse? Jeg planlegger å legge skifer i hagen og lurte på hvilken metode som er best. Legge pukk og san for så å legge skiferen direkte i sanden. Markstein og heller i betong er dessuten lette å legge. Man finner de ulike produktene i forskjellige farger og . Her er noen av våre mønsterforslag.


Hvis du skaper et mønster som du er så fornøyd med at du gjerne vil vise det frem, så ta kontakt! En hagesti med avstand mellom hellene er veldig lett å legge. Det krever ingen forberedelse, og resultatet blir flott. Tvers over hagen går det en sti med steinheller.


Hvordan plenjord er lurt å bruke? Som underlag på terrasse eller i hagen er hellene ganske enkelt uovertrufne. Regnvann skal alltid lett kunne renne av terrassen. Det vil gjøre at regnet renner ned i et sluk, ut i hagen eller ut på .

Bruddheller har mange bruksområder, både ute og inne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg