torsdag den 30. oktober 2014

Automatsikring sprunget

Er dine sikringer sprunget eller slået fra ? Mangler du strøm i dele af hjemmet, eller oplever at et eller flere større apparater (komfur, vaskemaskine etc.) fungerer ikke korrekt, mens . RE: 35A sikringer i stikledning sprunget. Her skal man ikke skifte sikring. Tjek, hvilken sikring der er gået.

Det kan være nødvendigt at skrue alle sikringer ud én efter én, indtil du finder den, som er sprunget. Hvis der kun mangler strøm i noget af boligen, er der højst sandsynlig en sikring , der er sprunget eller en automatsikring , der er slået fra. Er der sprunget en sikring ? Hvis kun dele af boligen er uden strøm, er der højst sandsynligt sprunget en sikring.


Sluk for gruppeafbryderen til den del af boligen,. Du vil også ofte kunne mærke, at sikringen er varm lige efter at . Tjek relæet og skift sikringer med Sol og Strands lille videoguide. I enden af en sikring , sidder der en metalskive med en farve (rø grå, sort ect).

Hvis denne er faldet u så er sikringen sprunget. I nogle tilfælde falder den . Jeg har en sikring der jævnligt springer. Det sker som regel når opvaskemaskinen kører og der bruges lys i huset.


Mine erfaringer er at den sikring der er varmest er den som er sprunget. Det kræver selvfølgelig at man har mærket efter inden den er afkølet ;-). Det viste sig at være en sprunget sikring (hvilket flere var venligt behjælpelige med at vejlede hende i), hvilket hun ikke lige havde tænkt over, . Strømudfald kan skyldes, at en sikring er sprunget.


Slå strømmen fra og tag sikringen ud af holderen. Alt efter type skal man enten skrue. En elektrisk sikring er en sikkerhedsanordning i elektriske kredsløb, som.


For at finde den der er sprunget , skal man blot lede . Sørg for at have sikringer på lager, når uheldet er ude, og der går en sikring. Er et af dine relæer slået fra eller sikring sprunget. For hver fase er der en sikring i målertavlen.


Ved 230V benyttes fase og nul, og der trækkes forskellige faser ud til de forskellige komponenter.

Glosbe, online- ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. En som ikke en gang kan skifte . Fordelen ved automatsikringer er jo, at man ikke skal ligge inde.


Låget er gennemsigtigt, så man kan se, hvis der er sprunget en sikring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg