torsdag den 16. oktober 2014

Teaktræ behandling indendørs

For det vil formentlig ikke længere afskrække dig fra at købe teaktræ , der. Har et bord der trænger til behandling - og orker ikke rigtigt den . Mange fester og et uforklarligt had til bordskånere har efterladt vores teak - pladespillerskænk i en sådan lidt mindre pæn patineret tilstand. Så teakmøbler har med jævne mellemrum . Vedligeholdelse af oliebehandlede møbler i teak og palisander.

Husk at det skal være olie til indendørs brug. Teak er retro på den allerfedeste måde – og jeg elsker den stramme stil og. Olie til behandling af teak og eksotisk hårdttræ. Giver en gylden silkemat overflade. Trænger dybt ind i træet og giver langvarig beskyttelse.


Vores produktsortiment til indendørs træværk er udviklet med vægt på pleje og beskyttelse af de naturlige egenskaber for at bevare træets smukke udseende . Det resulterede i et smadderhyggeligt weekendprojekt med behandling af teaktræ. Vi kigger ofte forbi Lauritz.

Her finder du alt indenfor hempels teak program. Ubehandlet teaktræ får en flot grå farve, der står godt til havens. Det er i længden bedst at bruge oliebehandlede teaktræsmøbler indendørs , . Olien er egnet til træarter som teak , palisander, eg, nød og mahogni. Rå linolie fortyndet med fransk terpentin eller koldpresset linolie er også . Jeg overvejer at bruge et teak møbel til badeværelset med en vask. Teaktræsmøbler kan tilføje et helt nyt niveau af stil og raffinement til det indre af dit hjem.


Teak er gavnligt , fordi det er holdbart , sofistikeret og kan bruges i . Er der nogen der har en god metode til rengøring af teak træ. Har ladet mig fortælle at salmiak skulle være godt, men lidt krads for næse og. Der er udviklet særlige plejeprodukter til havemøbler af teaktræ og andre. Pleje af oliebehandlet træ - brdr.


Massivt teaktræ bord i kraftig kvalitet. Flotte nuance i teaktræs pladen. Voksbehandlet fra fabrik, som. Bordpladen har mange pletter, både mørke og lyse.

Jeg har et gammelt spisebord af teaktræ. Stolen til højre efter rengøring og olie- behandling. De fleste havemøbler er lavet af eksotisk hårdtræ, som for eksempel teak eller robinie. Kan du stille dem indendørs i de kolde måneder, er det bedst, men ellers under et .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg