torsdag den 23. oktober 2014

Inspeksjonskamera til mobil

Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Inspeksjonskamera for Andriod meter 5mm diameter. Med en micro USB-port til linje, kan den også brukes for datamaskiner. Andre, inspeksjonskameraer med USB, kan kobles til en mobiltelefon eller PC.


Endoskop til Android og Windows telefoner. Kameralinsen ert utstyrt med stk hvite led-lamper som gjør mulig å se i mørket .

Nettbrett og mobil reparasjon. Dette endoskop-kameraet gir deg tilgang til områder hvor det er vanskelig å komme til og tar opp HD-bilder og videoer i . Rems inspeksjonskamera camscope 16-1. Mobil og hendig kamera-endoskop med radioteknikk til prisbillig inspeksjon og skadeanalyse av . Linse med 8mm diameter LED- lys Kameraet lager sitt eget Wifi-nett som koples til mobil (Android og Apple ) og . INSPEKSJONSKAMERA TIL MOBIL 299.


På båt er det jo endel kriker og kroker som man ikke lett kommer til ,. For både hobby og profesjonell bruk.

For inspeksjoner, undersøkelser etc. For besiktning og feilsøking av bjelker, i motorer, ventilasjonsopplegg etc. Kjøp best i test inspeksjonskamera billig i nettbutikkene. W Et bredt spekter av tilbehør og godt egnet til diverse utskjæring.


Passer til alle håndverktøy med 18V. For oss teknofile så er sannsynligvis ett inspeksjonskamera også. Denne utgaven koster nemlig bare 3kroner, så vi gikk like godt til. Heldigvis hadde vi ikke sittet for lenge og vurdert, for da vi kom til. Kan også brukes med Windows PC.


Kobles rett i telefon eller PC! Annet mobiltilbehør, Lytt til musikk og legg merke til innkommende anrop når du trener. Sørg for at smarttelefonen din alltid er med deg, trygt på plass uansett . Filmklippene lagres på microSD-minnekort (ikke inkludert) og støtter kort på opp til GB. Fire innebygde og dimbare lysdioder forbedrer bildene i mørket. Vår målsetTing er å levere førsteklasses service til våre leietakere.


Ryobi har lansert de første mobilverktøyene til gjør det selv-folk. Ryobis mobil -avstandsmåler står ikke tilbake for tradisjonelle . Hvilken mobil har det beste kameraet på markedet?

Snublet over dette på nettet og Dette er jo bare helt vilt og måtte deles med menighten . Lar deg sjekke steder du ellers aldri villet kunne inspisere. Her venter vi med å innrede leilighetene til de er solgt, sier daglig leder Erling. IR-kamera, inspeksjonskamera og flere til. Du kan også ta bilder og videoer (MPEGeller MPEG1) som du kan lagre på internminne eller på SD-kort, samt at du også kan streame video direkte til en PC.


Er det noen som har erfaring med inspeksjonskamera av billigkvalitet slik som hos. Minne: Støtter opp til 32GB micro SD-kort (ikkeinkludert).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg