torsdag den 30. oktober 2014

Granitt benkeplate

Benkeplater i granitt er slitesterke og tåler høy temperatur. Kom og se på benkeplatene på vår hjemmeside. Jo mer nøyaktig du er, desto mer nøyaktig er prisen. Velg granitt , marmor eller komposittstein. BENKEPLATER I GRANITT OG KOMPOSITT.


Velg en slitesterk benkeplate i stein som tåler tøff behandling.

Se benkeplater i naturstein, kompositt og granitt her. Granitt er fra naturens hånd både vakker og slitesterk. De naturlige fargestrukturene gir hver enkelt benkeplate et eget uttrykk – og dermed også kjøkkenet.


Produksjon og Showroom i Lier Vi har rask leveranse tid og egne montører. Send oss gjerne en plantegning eller benytt vår online priskalkulator for pris. På jakt etter en ny benkeplate ? Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer.


Høy kvalitet til fornuftige priser.

Jeg har en benkeplate av granitt som jeg ønsker å beholde mens kjøkkenet forøvrig vil byttes ut. Ihvertfall, så -tror- jeg at det er snakk om . Flekker og fingeravtrykk vil være mindre synlige på en polert overflate . Mørke farger vil kunne holde seg fine lenge, og granitt er for mange et. Er du glad i vedlikehol vil du kunne trives med en benkeplate i tre. Røyken Granitt AS leverer benkeplater av høy kvalitet og et bredt utvalg av ulike materialer.


Hvis du ønsker en benkeplate som er moderne, . Materiale: 3 mm granitt. Se vårt store utvalg av Epoq benkeplater i granitt her. Sigvartsen steinindustri lagerfører skifer, bruddskifer, Otta skifer og Offerdal skifer. Vi har tilbud og kampanjer på skifer, granitt , naturstein.


Hos IKEA kan du velge mellom spesialtilpassede benkeplater eller benkeplater i standardlengde. Kontakt din lokale Epoq-forhandler for prisinformasjon. Fevik Steinindustri tilbyr benkeplater til kjøkken, bad og andre formål i alle typer granitt og kompositt. Fibo benkeplater er bygd opp med kjerne av spon som er belagt med Fibo høytrykkslaminat på overflate og papirsperre på bakside.


Fibo-Trespo benkeplater er bygd opp med kjerne av spon som er belagt med Fibo-Trespo høytrykkslaminat på overflaten og papirsperre på baksiden. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg