torsdag den 30. oktober 2014

Vægbeslag til ipad

Besøg avXperten og oplev vores store udvalg af kvalitetsvarer til iPad. Sammenlign priser og læs anmeldelser af ipad vægbeslag Tablet tilbehør. Klik her og find den bedste pris nu!


Priser er inklusive moms ( ), men eksklusive leveringsomkostninger ( medmindre andet er anført). Af ordreformularen fremgår den moms, der skal betales for . Du får gratis levering, når du køber online.

Har du allerede en tablet eller iPad , men mangler du f. Hos Elgiganten finder du forskelligt tilbehør til din tablet. Der medfølger to vægbeslag i pakken. Stort udvalg af beslag , ophæng og standere til iPad og Android tablets.


Monter din tablet på et væggen, i bilen eller placer den elegant på en stander. Få en god holder til iPad Air til Danmark laveste pris. Opdag Danmarks bedste service!


Pad Wall Mount solid beskyttelse med vægbeslag til iPad. Passer til alle offentlige miljøer hvor en iPad bruges som informationsformidler.

Dette beslag kan monteres direkte på vægbeslag , arme, kulisseklo med adapterbesla. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Aluminiumsbeslag til væggen . Pad Mini Holdere og stativer - Smart fastholdelse i hjemmet og i bilen med holdere til iPad Mini. Sæt nemt din iPad op på væggen og tag den lige så nemt ned igen. Perfekt til køkkenet, arbejdspladsen, entréen eller faktisk hvor som helst.


Vægbeslag til en iPad med indbygget lås. Kæmpe udvalg af Apple iPad vægbeslag med opladning. Køb online alle typer musikinstrumenter og tilbehør. Gør din hjertestarter synlig og beskyt den med dette iPAD hjertestarter- vægbeslag i sort stål. Den sikreste måde at bruge sin iPad på.


MacLocks iPad Enclosure Wall Mount er et robust vægbeslag til de fleste 7'' iPads. Pad holder til vægmontering. Stålbeslag til vægmontering af iPad ! Beslaget monteres i al sin . Leveres skumindlæg til montering samt gummihjørner passer til alle iPads. Låses med skruer i toppen.


The safe way to use your iPad mini in comfort. The new wall mount holds your iPad mini securely and.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg