onsdag den 22. oktober 2014

Bygge hus med sokkelleilighet

Skal du bygge nytt hus bør du vurdere å bygge en utleiedel. Bygger du med sokkelleilighet får du skattefrie leieinntekter! Det er mye å ta stilling til når man bygger hus.


Ideell førstegangs leilighet for dine unge voksne barn. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal .

Sannsynligvis blir det en sokkelleilighet på ca 60m2. Dersom man ønsker å bygge hus med intensjon å leie ut, hva vil lønne seg? Markedspris for denne typen leilighet der vi bor er ca 6. Har du tenkt på at du kan få høyere inntekt på en stor leilighet ? Siden vi skal bygge hus med utleie i kjelleren så ble jeg jo veldig usikker etter . Erik Larsen, daglig lederi Hellvik Hus Stavanger, oppfordrer alle til å sjekke.


Flere velger også å ha leilighet i forlengelsen av huset i de tilfeller utleiedel ikke kan. Har dere mulighet for å bygge med utleie, kan det være en svært lønnsom løsning.

For andre kan det være praktisk å ha en leilighet som kan brukes av . Har du et hus med en del disponibelt areal, for eksempel i kjelleren? Her finner du en oversikt over alle våre hus. HUSK - VI TILPASSER ALLE VÅRE HUS OG BYGGER PÅ DIN ID! Andel i borettslaget innebærer bruksrett til en bestemt leilighet. Utleiedel var et must for at vi skulle klare å finansiere en så dyr tomt og et så dyrt hus , sier Olsen,.


Banken var veldig positive til at vi ville bygge med utleiedel, men de tar. Olsen råder andre som vurderer å bygge med utleiedel å planlegge . Svanhild Blakstad og ektemannen hennes Arne Bergsli kjøpte hus i. Vi regnet på dette og valgte å bygge en to-roms utleieleilighet på kvm i. Det var derfor ideelt å lage en liten leilighet i underetasjen i det nye tilbygget. Systemhus – bygger hus og hytter over hele landet. Er du ute etter en nøkkelferdige boligløsning, rekkehus eller leilighet , sjekk ut . Sveio – Funkishus for skrå tomt med separat leilighet i første etasjen. Har du lyst til å bygge et lignende hus på flat tomt?


Det er bestemmelsene i byggteknisk forskrift som gjør at du for eksempel ikke kan bygge deg et hus med takhøyde på i alle rom – selv om . Lykkebo har for mange blitt svaret på drømmen om eget hus.

Granli med sokkelleilighet i tillegg, gir mulighet til utleie og. Huset blir også rimeligere ved at man har løftet taket til loftsrommet i stedet for å bygge ark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg