tirsdag den 28. oktober 2014

Bedste blush

Her får du makeupartistens guide til perfekte friske kinder med den rette blush. Det er den bedste og sjoveste måde at finde den rette placering for din blush. Når du smiler kommer æblet af kinden frem, som er der hvor din . Vi guider dig til den perfekte farve og efterårets bedste. Læg din blush på æblet af din kinder og langs kindbenet, det giver langvarig glød .

Den bedste sammenligning, jeg kan komme me er NARS Deep. Sammenlign og find den bedste blush til dit ansigt. Mine bedste tips til brug af blush.


Our readers say these best and worst blushes can make or break your face makeup. Det vigtigste er blot, at du kigger godt på din hu så du får det bedste ud af din blush. Find den blush som passer bedst til dig herunder.


En creme blush er nemmere at få til at . IN har fundet blushes , så du kan få inspiration til dit næste køb.

Men hvordan lægger man egentlig den helt perfekte blush ? Blush er en vigtig del af vores makeup. Stort udvalg af alt lige fra lækre mascaraer, smukke neglelakker og øjenskygger til gode makeup-pensler hos Matas. Køb online eller i din Matas-butik. Vil du gerne lave en skyggeeffekt eller konturer med din blush ? Så vælg en vinklet børste i stedet.


Contour blush brush fra Models Own - kr . Jeg har lige testet den lækreste blush længe og det skal fluks deles med dig. BeautybySilke rummer mine bedste tips, yndlingsprodukter og oplevelser fra . Børste til påføring af rouge. Giver dig definerede kinder med en vidunderlig kontur og et fejlfri resultat. Your mom was right—you need to wear blush. Se flere idéer til Bourgogne, Bryllupsbuketter . Nogle gange har du lyst til en kraftig blush , andre gange gange skal den bar se.


Skøn Sponseret Kønshår: Hvad er det bedste for manden? Vi fortæller dig, hvor du skal lægge din blush , hvad du gør, hvis du har fået for meget blush på og meget.

Forårsoptur: Få verdens bedste forår . Vælge den bedste blush farve afhænger på huden tone, hår farve, og endda garderobe præference. For eksempel, kan folk med gustne eller gul undertoner til. Shop the best blush and the best blush brushes at Sephora.


Browse our selection of the hottest new blushes , paired with the perfect application tools.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg