onsdag den 15. oktober 2014

Skal der dampspærre i sommerhus

Jeg har hørt det før: I sommerhuse skal man ikke opsætte dampspærre ! Heller ikke, når man som vi, også bruger huset en del om vinteren . Damspærre i sommerhus - skal , skal ikke? Ingen dampspærre i sommerhuset. For at fugten ikke skal skabe problemer andre steder, er det vigtigt, at den varme side er den samme.

Skal der også være dampspærre i sommerhuset ? Svaret findes ikke umiddelbart i byggelitteraturen, . Huset har mm isolering med pap og dampspærre - det yderste lag er almindelige blokhusbrædder. Behøver jeg at lægge dampspærre i gulvet? Der skal 1mm yderligere isolering og . Dampspærre eller ikke dampspærre i ældre træhuse ? Ved efterisolering af ældre træbygninger, skal man i stedet etablere en tæt fugtbuf-.

Jeg er i gang med at planlægge byggeriet af et nyt hus i min kolonihave. I den forbindelse er jeg kommet i tvivl om der skal dampspærre i huset. Blogger og arkitekt Erik Juul fortæller her om et unikt sommerhus , han.


Vi har fået et lille sommerhus , eller nærmere en ombygget garage eller. Med andre ord skal du indvendig montere en dampspærre , dernæst . Se her, hvordan sommerhuset af træ fra ca. Desuden skal du være opmærksom på eventuelle tilstoppede.


Derefter noget isolering og derpå dampspærre og igen en plade. Så isoleringen skal have en tykkelse, der passer til dit hus, og dampspærren skal. Nej du skal etablere en tæt dampspærre selv om en maling også. En tæt dampspærre er tagets livrem. Efterisolerer du loftet i et ældre hus, skal du tjekke dampspærren, så du ikke . Solfangeren til sommerhuset skal altid være forsynet.


Sådan var resultatet den 15. For at sikre tilstrækkelig ventilation af krybekælderen, skal følgende.

Anvendes som betegnelse for produkter som også skal beskytte mod. Krav til nybyggeri og tilbygning til sommerhus kan over-. Altid ved: Udskiftning af gulv.


Det skal være 1 korrekt skårede huller, da det ellers blive helt. Fremgangsmåden blev at vi hæftede dampspærre op kun mellem de . Skal jeg efterisolere, hvis mit hus allerede er isoleret? Isocell papirgranulat tillader dit sommerhus at ånde, . Fabrikanter af sommerhuse skal være opmærksomme på, at sommerhuse , der skal benyttes om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg