fredag den 17. oktober 2014

Norsk vann årskonferanse 2016

Norsk Vanns fagtreff høsten. Parallell før lunsj Parallell etter lunsj. Benytt anledningen til å treffe gode kollegaer, få oppdatering om siste nytt og bli med på å påvirke vannbransjens utvikling! Det er lagt opp til et allsidig og . Under Årskonferansen kom det mange hyggelige hilsener fra .

Jubileet ble behørig feiret under Årskonferansen i Trondheim i. Tema for fagtreffet: Overvann og utredning om sektorlov . Senterleder Berit Time er invitert til å holde et innlegg den 7. Videre rettes det fokus på samfunns- og brukerperspektiv på vann og avløp. Driftsassistansen ønsker velkommen til årskonferanse og årsmøte på Scandic i Harstad 21. Fylkestinget vedtok Program Bedre Vann den 5. Hver tredje norske jobb kan være erstattet av ny teknologi innen år.

Rogaland Driftsoperatør Forening. Revisjon av alle relevante EU-. Jalling, snakker til Årskonferansen om deres arbeid med klima på politisk og administrativt nivå. Flyter nøytralt i vannet under operasjon. Mennesket temte ilden, temte kua og temte vannet til tjeneste for maskinen, men da alt var skapt var.


Hovedorganisasjonen Virkes årskonferanse retter seg mot beslutningstagere i norsk samfunn og næringsliv. Telenor Arena, les mer på side 2. Questback - oppsummering fra medlemsmøte 6. Innføringskurs i vannbransjetemaer. Neste nordiske drikkevannskonferanse arrangeres på . Avfall Norges årskonferanse.


Situasjonen for norsk vannbransje blir av enkelte karakterisert som kritisk. Skårer lavt på innovasjon, men norsk økonomi vokser likevel. For hvem er kritikerne i Norge , hva tenker de om formålet med den jobben de gjør, og hvem er egentlig.


Når vi trår vannet , av Melanie Fieldseth.

Reaksjonene på kjøreturen var enten . I år arrangeres årskonferansen av RFF Midt- Norge. Ringer i Vannet delte fredag ut diplom til Bien Snackbar på Danmarksplass i Bergen. Vi får for tiden mange henvendelser om beregning av selvkostrente til vann , avløp, renovasjon m. Fremgangsmåten står beskrevet i følgende .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg