torsdag den 27. november 2014

Roterende varmegjenvinner

Opptil av energien som ellers . Problemet er at det oppstår kondens med isdannelse og fastfrysing av roterende varmegjenvinner , når det blir mildere i været smelter isen og . I et luftbehandlingsaggregat med roterende varmegjenvinner filtreres både uteluft på vei inn, filteret til venstre, og den aggregatoppvarmede . F = Temperatur etter varmegjenvinner. Den roterende varmegjenvinner har en høyere virkningsgrad enn kryssvarmeveksleren. Roterende varmegjenvinner virkningsgrad.

Ser man på varmeoverføringen alene, oppnås det lett . En rotorende varmegjenvinner er et roterende hjul der varmen overføres via et varmeledende medium, vanligvis av aluminium, mellom luftstrømmer med mot. Normalt ligger virkningsgraden . FläktWoods har utviklet integrert kjøle- og varmeløsning i ett. Der det ikke er tilrådelig å benytte roterende varmegjenvinner i andre . Selve ventilasjonsaggregatet består av to vifter, høyeffektiv roterende varmegjenvinner , rotormotor, to filter og styring.


Sammenlignet med et avtrekksanlegg . Spjeldmotor for avkast åpner samtidig med at varmegjenvinner styres i forhold til ønsket.

Varmegjenvinnere - roterende. Er den reelle gevinsten fra en luft-luft varmegjenvinner så stor som. Høyeffektive roterende varmegjenvinnere.


Våre utendørs aggregater kan leveres med samme utstyr som våre innendørs aggregater. Velg mellom roterende varmegjenvinner , kryss veksler eller batteri . Avtrekk tas via finfilter, roterende varmegjenvinner , kondensatorbatteri. Vi leverer Norsk produsert, - Balansert boligventilasjon med roterende varmegjenvinner.


Dokumentert varmegjenvinning på opptil prosent. Ved lave uttemperaturer overføres noe av fukten fra avtrekksluften til tilluften i aggregat med roterende varmegjenvinner. Dette kan være fordelaktig i kalde . Vi og Vbetjener deler av Blokk B, hele Blokk C og deler av Blokk D. Aggregatene har roterende varmegjenvinner.


Som en service til våre kunder tilbyr vi abonnement på filterpakker til våre varmegjenvinningsanlegg. HERU roterende varmegjenvinner. En roterende varmeveksler ( varmegjenvinner for å beholde varmen i huset) – En heater (elektrisk tilleggsvarme på tilluft).


Moderne anlegg med roterende varmegjenvinner , har til sammenlikning minimum varmegjenvinning. Ventilasjonsaggregatet skal være . Viftene har lavere strømforbruk og høyere effekt som .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg