torsdag den 20. november 2014

Vattentålig färg kök

Ska du måla om eller tapetsera ditt kök ? Få tips och råd kring färgval och hur du målar om dina köksluckor. Färgen fäster bra och ger en tålig, smutsavvisande yta som går att tvätta. Passar bra i utrymmen som t ex hall, kök och tvättstuga.


Tålig Täckfärg ingår i ett av . Inred köket med en grå kulör som bas och jobba med svarta detaljer, det ger både en klassik och elegant stil.

Lägg till varma färger som . Funderar på att lämna väggen tom. Borde inte en vattentålig färg göra jobbet i ett kök ? Eller kan man efterbehandla. Fuktspärr ovan diskbänk vid målning?


VÅTRUMSTÄCK BECKERS HALVBLANK VIT 4L - Väggfärg - Färg. Vänta minst en vecka efter behandling med Täckfärg innan ytan spolas med vatten. Idag har samtliga inomhusfärger vatten som lösningsmedel.

Det bästa med lösningsfria färger enligt många är att de är luktfria och ofarliga att andas in. Matt eller blank färg är en vanlig fundering vid målning i hemmet. I exempelvis hallen eller köket är därför blank, alternativt halvmatt färg ett praktiskt val. Metallic färg passar för dekorationsmålning inomhus på mindre. Våtrum skall ha en funktion av vattentät , vattenavvisande målarfärg med minst glans.


Kök våtrum trapphus korridorer har samma glans och funktion på . Matt färg = låg slitageyta Hög blank = hög slitageyta. Bästa sättet att måla kakel i kök och badrum. Skulle du omedelbart ställa dig och måla kommer inte färgen fästa ordentligt och den skulle snabbt nötas bort. Glöm inte att tvätta rent ytan efteråt med vatten och låt det torka. Testfakta har jämfört kvalitet och . Vi har samlat inspo på kök i alla nyanser från ljusrosa och.


Om du gör det med stänkskyd se till att använda en vattentålig färg som är lätt att . IKEA - MÅLA, Färg , , Färgen är redo att användas, men du kan även späda ut den med vatten om du vill ha den ljusare. Allt i serien MÅLA är självklart giftfritt – vi. Färg , mönster, foto eller tapet bakom glaset gör köket personligt.


Det håller länge och är tåligt mot vatten och värme. När du målar i våta utrymmen som kök och badrum ska du använda färg som tål vatten.

Standarden för våtrum är indelad i . Om du har trägolv i köket är det lämpligt med en vattentät ”balja” med uppvikta kanter under diskbänksskåpet, diskmaskinen, kylen och frysen. Vi har bottenfärger för såväl öst- som västkusten samt för insjöar. Vår alkydfärg finns i flera olika kulörer. Båtlack, primer och förtunning .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg