tirsdag den 25. november 2014

Pyntestein hvit

Dekorstein hvit , kg sekker, leveres i til mm, og til mm. Forbruk ca 1- 1kg pr m2. Produktet er midlertidig utsolgt, forventet . Perfekt for blomsterbed og i krukker.


Elvestein - Elvegrus - Sjøstein - Sjøgrus - Rullestein - Kulestein - Dekorstein.

Jeg har kjøpt for mye og har ca. Denne er natur hvit stein fra Hellas. Pyntesingel har svært mange bruksmuligheter! Pyntestein finnes i flere ulike fargevarianter. Lekkert i blomsterurner og -kasser, i bed og til stier.


Velg blant flere farger og størrelser. Singel hentet ut fra fjellet i Gudvangen og elvestein fra Hønefoss.

Med dekorstein kan du fråtse i farger og typer – mixe og matche av hjertets lyst. Ring eller sendt SMS for bestilling ! Det å bruke dekorstein i hagen er med på å skape vakre kontraster. Elvesteinstypene vi forhandler er stort sett pyntestein som er rund i formen. Pynt opp ditt gårdsrom med spennende dekorstein.


Hvit marmor – Bianco Carrara kg. Innenfor steinprodukter er granitt mye brukt til brostein, kantstein, trappetrinn, . Tromlet hvit marmor fra Carrara i Italia. Eksklusiv hvit marmor fra Italia. Dekorativ hvit marmor som lyser opp blomsterbedet.


Kan også fint brukes i krukker, langs husveggen, i lyskassa i kjellervinduet . Flott dekorsten som pynter opp i lykter og vaser. Disse dekorsteinene passer perfekt til Aqustone produkter, eller. The hexagon cells that make up each COREgravel panel form a rigid honeycomb design that holds gravel in place and supports load distribution. Hun regjerer blant hvit singel og kulestein i Bispegata i Oslo.


Det går mot mer bruk av lys, dekorstein og vann i hagen, og det er fint.

Gardena veggslangeboks, hvit m. Leveres i praktisk plastboks med skrulokk. Det anbefales å bruke en mindre størrelse for å dekke .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg