mandag den 10. november 2014

Stein hage inspirasjon

Lag en koselig hagesti av stein. Denne plantekassen er perfekt for mindre hager eller for de som bare har lyst på en . En lukket terrasse som stenger deg fra hage og uterom. Skal man etablere en ny hage er det viktig å bruke tid på planlegging.


Ny blogg for alle hageglade! Nytte, inspirasjon , trender og smarte tips. Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler. Vi ønsket en lettstelt hage for å nyte sommeren og ikke bruke tiden på fiksing av det.


Line og Christian valgte å legge stein rundt hele huset. Det blir utrolig fint når man kombinerer stein med terrasseplank i hagen. Kjøper du ferdigimpregnert stein eller steinheller trenger du heller ikke bekymre deg for. En ny park med terrasse-ideer inspirert av parkens historie.


Terrasser trenger ikke være en tilføyelse til et hus eller en hage. Lagret under: Hage ideer Tagget med:hagebe hageideer, romantisk hage , rustikk hage. Her får du gode idèer og inspirasjon til hva du selv kan gjøre med blomster og planter. Tips til en lettstelt hage.


Selv hentet han mye inspirasjon , både til lettvint organisering og. De er belagt med en grus av lokal gabbro- stein.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg