onsdag den 26. november 2014

Stedsegrønne buske til krukker

Kæmpe udvalg af smukke buske til krukker ! De stedsegrønne buske er havens rygrad og giver, især i vinterhalvåret, struktur til haven. De fleste af de buske der er grønne hele året, er fuldt hårdføre. Læs hvilke blomster og planter, der egner sig godt tll krukker.


Til gengæld har du en stedsegrøn krukkeplante hele året.

Buksbom i krukker bør vandes ugentligt og gødes med jernholdig gødning. Velegnet solitært, som hæk eller i krukker på terrassen. Stedsegrønne planter giver haven et frodigt præg hele året rundt. Men til små træer eller opstammede buske er krukker absolut også. Populære stedsegrønne planter til dine krukker.


Ud over Buksbom som krukkeplanter, kan mange andre stedsegrønne planter bruges. Det er dyrt og ressourcekrævende at fylde den ene krukke efter den anden med små, drivhusdyrkede sommerblomster. Hvis du sætter en planteart i hver sin krukke , kan den enkelte hurtigt.

Vi har udvalgt en række gode planter som vil være med til at pryde dine krukker hele vinteren. Husk at vinterkrukker ikke må være for fugtige, står de ude skal . I den mørke tid kan du oplyse dine stedsegrønne buske og træer med lyskæder og få en flot og. Husk at vande alt stedsegrønt i krukker helt frem til frosten.


Der findes mange forskellige sorter af opstammede træer, både store og små. Mange fås med blomst og smukt løv. Jeg kunne godt tænke mig opstammede træer i krukker foran vores hoveddør – de. Vi har et stort udvalg af blomster og planter til Krukker.


Du får særlige tilbud til kundeklubspris og nyhedsbreve på mail. Med grønne planter i en stor krukke får vinteren mere farve. Vi har brugt en stedsegrøn blød ene – botanisk navn er på etiketten Chamaecyparis pisifera . Havens tiltrækning på sommerfugle og bier forstærkes af de blomstrende buske. Ved hjælp af vore sanser nyder vi de dejlige farver og dufte, . Det er i hvert fald nødvendigt for de krukker , som ikke kan tåle frost. Hvis du søger store stedsegrønne planter, er du kommet til det rette sted hos os.


Bag surbunds-afdelingen har vi har en særlig afdeling af planteskolen, . VIDEO: I Karinas have er der året rundt forskellige krukker på terrassen.

Hun har indtil flere stedsegrønne planter, som sagtens kan tåle at stå udenfor i . Hårdføre planter til sommerhusets have. Er du også i tvivl om, hvilke planter der er robuste nok til at klare sig i . Rododendron, mest stedsegrønne planter, beholder bladene hele året, har smukke. Planter til have, bede og krukker. Desuden er der et stort udvalg i flotte krukker. Få tips til hvordan du planter dine krukker , så de bliver flottest, og 10.


Buske kræver ikke megen pasning og kan anvendes som hæk, i grupper, enkelt stående, i jorden eller i krukke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg