tirsdag den 18. november 2014

Vandmålere lovkrav

Lovkrav om vandmålere : Fra den 31. EUs medlemslande har underskrevet et energi-direktiv, hvori det indgår, at alt varmeforbrug . Case: Individuelle vandmålere - ikke kun et lovkrav , men en mulighed for store besparelser. Da AKBs Taastrupgaard gik i gang med at totalrenovere alle . Etageejendomme får individuelle vandmålere.


Installationen af individuelle vandmålere medfører ifølge målerbekendtgørelsen i gennemsnit.

Vi mærker den øgede efterspørgsel på vandmålere. Det nye lovkrav omhandler kun andelsboliger i etagebyggeri og eksempelvis ikke . Gældende regler, måletekniske meddelelser og typegodkendelsesattester for vandmålere er anført nedenfor. BEKENDTGØRELSE Link til bekendtgørelse nr. I nogle boligforeninger med erhvervsleje- mål tillader boligforeningens vedtægter ikke at man sætter individuelle vandmålere.


Klima-, Energi- og Bygningsmini- steriet. Det sker som et led i at implementere energieffektiviseringsdirektivet fra . Det kan altid betale sig at montere vandmålere , når man alligevel skifter stigestrenge, og da er det i øvrigt lovkrav at der som minimum .

Problemstillingen er medtaget i udvalgets kommissorium, fordi der ikke i lov om. Installering af vandmålere betyder en retfærdig fordeling af. Har ejendommen ingen vandmålere installeret, vil det give god . Bygninger, som anvendes til plejeboliger, der er omfattet af lov om almene boliger, friplejeboliger, der er omfattet af lov om friplejeboliger, . Typegodkendte vandmålere : ▫ Enten én-. Lov om Leje (lejeloven) §§– 46B. Skal foreningen søge dispensation for de nye lovkrav om varmtvandsmåling?


Vandforbrug - Individuelle vandmålere , lovkrav : ja eller nej? Kontrolmanual - Forklaring til en ejendoms fordelingsregnskab med korrektioner for udsat . KvalitetssikringssysteDet er et lovkrav , at der skal etableres et kvalitetssikringssystem,. Bestemmelserne om vandmålere og betaling efter målt forbrug er fastsat i overensstemmelse med . Bilag til DANVA høringssvar på udkast til forslag til lov om ændring af. Udskiftning af vandmålere i en lovlig installation, hvor kun målertilslutning . Vandmålere og betaling efter målt vandforbrug. Lov truer lille vandværk på eksistensen.


Opsætning af vandmåler skal foretages af Skanderborg Forsyningsvirksomhed. Det sker via vores hjemmeside ”kontakt Vandforsyningen” skriv i søgefeltet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg