mandag den 17. november 2014

Snygg världskarta

När du vill markera en karta med nålar vart du rest. Europas största utbud av världskartor och snabb leverans. Snabba leveranser över hela Sverige till en låg fraktkostnad!


En världskarta på väggen är trendigt, snyggt och inte minst bildande! Här är några fina kartor i olika stilar! Priserna varierar från 1kronor och .

Vi har även flera affischer och planscher med världskartor i färg och med. Ta bland annat en titt på våra så populära detaljerade världskarta. Här får du en snygg världskarta med många fina detaljer. Grafiska kartor i svart och vitt eller handmålade i färgsprakande akvarell, vad du än föredrar hittar du här en tapet med en snygg världskarta som passar i just ditt . Canvastavla med grå världskarta. Världskartan är mycket snygg att . Visningsbild i storlek 50x70cm.


Variation av bilddisponering kan förekomma i andra format.

Affischer och Planscher med världskarta. Vi har snygga stadskartor och världskartor och prints med kartor och städer i vår webbshop. Därför gillar vi det här coola träpusslet: inte nog med att det föreställer en stilren världskarta , när det är färdigbyggt blir det en snygg dekoration att fästa upp på . En tavla i form av en världskarta , stadskarta, flagga eller stadssiluett håller. Om du är ute efter en snygg flagga har vi en rad olika länder att välja mellan.


I detta inlägg använder jag dessa data för att skapa en snygg världskarta , med lite alternativ. Utöver data från Natural Earth så använder jag . Stilren poster med världskarta i svartvitt. Köp till en ram för att få en komplett tavla. Det är en stilren och snygg poster som gör sig bra ovanför tvättmaskinen eller som . En stor inramad världskarta med passepartout runt.


Både ram och karta är i kanonfint . Skrapkarta eller Scratch Map på engelska heter supersuccén som har förändrat hur vi ser på kartor, här är det du som bestämmer! Det är enkelt och fungerar, men vill man ta fram en helt egen karta, med sin egen stil och data så blir det genast . Otroligt snygg världskarta i regnbågsfärger. Tavlan utstrålar mystik och gör det lilla magiska i ditt hem.


Observera att alla våra canvastavlor kan ni även beställa.

Plansch, affisch med snygg svartvit världskarta. Svartvit tavla med karta över världen. En cool variant av världskartan.


Måtten är: 120cm bred och 80cm hög Inköpt på Mairo (låg vid modehuset) för ca 4-5år sedan. Klicka HÄR för att hitta snygga ramar! Vacker poster med världskarta - välj själv om du vill göra motivet personligt.


Snygg citatposter med bästa kaffecitatet. Har letat massor på nätet efter en snygg tavla med världskarta som är stor. Jag vill ha en som liknar den här.


Från proffsdykning till desk diving. King ger dig de tidlösa ikonerna. Klassisk Poster i snygg och stilren design av en världskarta.


Kombinera gärna flera prints och posters med flera vackra motiv för att skapa vackra tavelväggar. ELEGANTA FOTORAMAR AV TRANSPARENT GLASPÄRLOR 15x20CM.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg