fredag den 14. november 2014

Mobilholder til mtb

Kenneth er blevet udvalgt som fri-villig tester, og har i 7-dage testet mobilholderen fra Quadlock, som kan bruges på cyklen. Der findes mange løsninger til at spænde mobiltelefonen fast til cykelstyret. Hos cykel-fix har vi en række forskellige telefon holdere til din cykel.


Så har vi testet en mobilholder til cyklen. Mobilholder med cykelbeslag ( til 4-5).

Rigtig smart mobilholder der passer til stort set alle slags cykler, Street Bike, Mountain Bike eller Raceren i farven sort aluminium. Se flere KLICKfix-produkter. Cykeltasker og holder til mobilen når du er på farten. Her finder du et udsnit af de telefon-holdere vi fører. Det er dog ikke alt vi har på nettet så kom forbi en af butikkerne eller kontakt os pr.


SP Connect giver dig nu mulighed for at se på din telefon mens du cykler. BAGAGEBÆRER ALUMINIUM TIL MTB. Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på sitet og til at støtte markedsføringen af vores services.

Lars Lund Olsen har testet Quad Lock Bike Kit, en telefonholder til cyklen. Find alt du behøver til din cykel her. Om du suser afsted på cyklen til arbejde eller skole, holder af en rolig cykeltur i naturen eller . MUC-OFF Skærm Til Forgaffel MTB med Blomster.


Kan passe til citybike, MTB har også set nogen montere den på deres racer. Vær den første til at bedømme dette produkt. IDMIX mobilholder til cykelstyret.


Leder du efter tilbehør eller udstyr til din cykel? Klassisk cykelklokke til voksencykler. Til Racer og MTB cykler - x cm. XLC SA-AALL SEASON MTB SADEL. Hos finder du cykler i forskellige modeller til alle aldre og behov.


Hvad bliver der sagt om en klassisk damecykel, en mountainbike eller vores elcykler? Derfor er Boligsiden den datakilde, der til enhver tid kan tilbyde den mest aktuelle. Når en sælger sætter sin bolig til salg hos en ejendomsmægler eller anden . Gratis guf, mønstre, Inspiration, video, DIY og andre gode sager.


Så er dette steder for her finder du masser af inspiration til patchwork.

Fantastisk løbe pandelampe der kan bruges til både MTB , løb, gåtur, fisketur m. Pandelampen er genopladelig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg