fredag den 7. november 2014

Olje teak båt

Lakkering av fete tresorter som for eksempel teak har ofte vist seg å by på problemer. Oljeholdig trevirke som teak og andre tilsvarende tropiske treslag, . Jeg skal selv rense og olje dørken nå, og har fått anbefalt et par produkter. Det jeg bikker mot er Golden Teak , men hører det fort blir gulfarge av . Olje teak for nybegynner, noen som kan hjelpe?

Ta straks bort overflødig olje fra gelcoat, fenderlist og så videre. Vi har gått ut i fra en båt på cirka fot, med ett lag bunnstoff, vask og polering. Tørk av overflødig teak olje eller sealer med en klut som ikke loer. Til impregnering, vedlikehold og beskyttelse av teak , hardwood og andre olje - eller harpiksholdige materialer.


Oljen vil fremheve og gjenbringe treverkets . Meget penetrerende olje med UV filter for teak , hardwood og ellers alle tresorter utendørs. Produktet skal ikke bygge film og gir et silkematt resultat.

Hvis ikke finnes det mulighet for at vann kan sperres inne sammen med olje og. Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø. Olje til teak og hardwood - Interiør og Eksteriør. Eksotisk treverk: teak og andre treslag brukt til hagemøbler, unntatt keruing. Snappy Sealer gir teaken din en vakker gyllen farge som ikke bare beskytter, men som også gir teaken et vakkert utseende gjennom hele båtsesongen.


Noen er glade i en grånet, naturlig teak , mens andre foretrekker den vakre, gylne tonen i treet. Hører du til den siste kategorien bør du lese . Enkelte tresorter – teak , mahogny etc – innholder oljer og må renses nøye. Tre som innholder olje vaskes med alkalisk vaskemiddel, f. Behandling av teak og edeltre. Gammel løs olje eller lakk, fjerner du ved nedsliping.


Grått og værslitt tre og behandlinger kan du med fordel behandle med JOTUN TERRASSERENS. En penetrerende olje til beskyttelse, oppfriskning og vedlikehold av teak og andre harde tresorter ombord i båten. Teakoljen herder inne i treverket og . Renser, polerer og etterlater en tørr overflate.

Brukes på alt interiør i båten. Når treverkets overflate er rengjort og . Hempel Teak Oil er en pigmentfri olje. Teakseal er basert på nanoteknologi, er helt uten olje og beskytter teaken din en.


Penetrerende olje for teak dekk, men også ideell på teakmøbler og andre edle tresorter. Her finner du alt du trenger for å gjøre treverket i båten fint igjen! Det mange kanskje ikke er klar over, er at pussekluter med olje. Jeg gikk over det som var laget av teak , og da skal man pensle med olje.


Men heldigvis ble det oppdaget såpass tidlig at den kan restaureres og bli båt igjen. Type: Spesialbehandletnaturlig olje for vedlikehold av teak. Bruksområde: Nytt ellertidligere behandlet Teak.


Egenskaper: Beskytter teaken . For mange er påsken synonymt med klargjøring av båt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg