mandag den 3. november 2014

Garasje verksted tegninger

I Byggplanleggeren kan du tegne din garasje , rekkegarasje, naust, uthus, boder,. Byggtorget-forhandler og få tilsendt tegninger og materiallister. Har laget meg en simpel skisse på data.


Velg hvilken garasje , bod eller driftsbygning du ønsker. Til alle bygningene medfølger tegninger for søknad til kommunen, materialliste, anvisning på hvordan .

Bygg en garasje og beskytt bilen mot uvær og vin og få samtidig et nytt verksted. Her finner du byggeveiledninger og tips til hvordan du bygger en garasje. Den lille hvite trekanten på bildet er tegningen til malen som jeg brukte for å overføre . Det hadde sikkert vært lurt med en befaring, før tegningen igangsettes. Har sett en del garasje prosjekt her på forumet.


Fikk tak i tegninger på garasjen, og der var det faktisk tegnet inn ei bod som ikke var bygd. Byggesettet som beskrevet i vedlagte tegning kan vi tilby til ca.

Ting fra Torget, Verksted , bygg og anlegg, Torget. Dette inkluderer selve stålrammen . Profilinformasjon om selgeren. Legger ved en tegning, ikke kommet til taket enda. Tegning og beregning av din garasje.


Fra tegning og prosjektering – til ferdig levert bygg. Våre samarbeidende ingeniører utarbeider komplette tegninger for fundament og. Alle illustrasjoner, perspektiver, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av . Han opplyser at kvadratmeter av første etasje blir garasje med plass nok til å ta. TEGNING : Slik skal tømmerhuset se ut når det står ferdig.


Romslig (soverom) og sentrumsnær enebolig. Flott utsikt mot Ogndalsfjella, Steinkjerelva og Guldbergaunet. Gangavstand til skoler og idrettsanlegg. TIL LEIE: VERKSTED – GARASJE EIENDOM.


Inneholder mindre verksted med porter, lager. Arealer er beregnet basert på vedlagte tegninger.

Har du en garasje , har du samtidig alle tiders mulighet for å innrede et lite. En god arbeidsbenk er en nødvendighet i ethvert verksted. De sammenleggbare arbeidsbenkene er enkle å lage hvis du følger tegningen. Meldeskjema skal vedlegges tegninger og situasjonskart som viser.


Snitt- tegning gjennom hele huset. Søknaden må også ha tegninger slik boligen er godkjent i dag. Endringen går fra bolig til kontor, kontor til verksted , butikk til kafé og lignende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg