onsdag den 2. september 2015

Solcelletakstein

Allerede denne våren kan du få solcelletakstein på taket. Til høsten kommer flere farger og materialvarianter. Otovo slipper nå i februar . Autarq solcelle takstein glir visuelt elegant inn i ditt tak.


Wh ved optimale solforhol og ca.

Nå kommer solcelle-takstein. Nå kan hustaket betale ned seg selv mens det produserer strøm. På private boliger har vi to løsninger – solcelletakstein og integrasjonsplater.


Vi er de eneste i Skandinavia som har parallellkoblet solcelletakstein som kan . Taktekking med solcelletakstein. Produktet er en fem -seks år. Et halvt år etter at Elkjøp ble den første av de store kjedene til å satse på solceller , kommer solcelletakstein i butikkene.

De leverer Sunstyle solcelletakstein til private hjem, og for deg som kunde . Solen gir mer enn nok energi i løpet av én time til å forsyne jordens energibehov for et helt år. Hjemmet ditt kan fange opp denne kostnadsfrie, rike energikilden . Tesla har endelig avslørt prisen på selskapets solcelletakstein. Den koster litt mer , men selskapet mener den betaler for seg selv over . Våre produkter inkluderer solceller integrert i keramiske takstein. Takplater med ramme av aluminium . Men nå blir det i stedet et soltak med såkalte solcelletakstein. Solcelle-takstein på privatbolig.


Amerikanske oppfinnere har for lengst annonsert solcelletaksteinens ankomst, men har fortsatt ikke klart å levere dem til markedet. Morten Meier, gründer og daglig leder i Sun Net, tror solcelletakstein vil gjøre solenergi mer attraktivt for nordmenn med sans for estetikk. Fredag viste Teslas CEO, Elon Musk, fram hans nye solcelle-takstein, og fortalte om fordelene med det. Du kan bestille allerede nå på hjemmesiden vår.


Det er ikke ofte Musk skuffer. Bruk oss, så får du jobben gjort av seriøse, dyktige og oppdaterte håndverkere, sier tyske André Czelusta, tømrer- og taktekkermester i.

Lagrer strøm om sommeren og tar den ut gjennom vinteren. Sør i Haugesund ligger et hus tilbaketrukket fra veien. Det ligger på en liten høyde . Solenergianlegg oppfyller ofte ikke estetiske krav. Soltaket SUNSTYLE setter her nye stan-darder. Det består i hovedsak av kvadratiske solcellepaneler som . Byggevareaktøren Zanda kommer med et taktekkingsprodukt som har samme profil som de flate taksteinvariantene – og som fanger sol.


Noen tror solceller ikke virker i kalde land. Her avkler vi fem myter om solceller. Takstein med integrere solceller. Sortfargen antrasitt passer de fleste hustak. Designet ligner klassisk skiferstein, men materialet.


Fjerne gammelt takplatetak og legge nytt med solcellepanel, installering og ferdigstilling til strømnettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg