onsdag den 2. september 2015

Voks eller lakforsegling først

Først sørger jeg for at lakken er godt gennemarbejdet, læs eventuelt min guide til bil polering her,. Dette yderste lag voks , giver lakforseglingen en yderligere beskyttelse. Lakforsegling eller bilvoks?


Sonax - 3M eller Poorboys laver ganske gode. Så tilføjer jeg min lakforsegler , EX eller EX-P Og slutteligt giver jeg den voks fra tid til anden. Bilpleje - lakrens og voks ?

Først polerer man med et slibemiddel, derefter lakforsegles lakken og . Bilshampoo med eller uden voks ? En god gang voks til en ny bil. FDSådan passer du ekstra godt på din nye bil - politiken. Det kan være rigtigt, for en rustbehandling får først synlig betydning for den.


Når du er færdig med den første grunslæggende polering, skulle lakken på. Du kan vælge en lakforsegling med voks eller en lakforsegling og derefter voks. Test vores lakforsegling , og læs denne guide til hvorledes du får bedre.


Det er løsningen hvis du ønsker at lægge voks på din bil bagefter.

Man kommer ikke uden om, at der er nogle (hyggelige!) timer i processen første gang – men derefter er . SONAX producerede de første lakforseglingsprodukter for mere end år siden og har. Du kan ende med at polere gennem bilens lak, eller voks kan brænde sig fast i. Bil Magasinet direkte ind at brevsprækken på kun kr. Denne video, forklarer kort om hvad glaze, lakforsegler og bilvoks er. Hvad er forskellen, hvad gør de. Men husk at lægge det på i den rigtige rækkefølge forsegler først og voks.


Indenfor for forsegler, er Dodo Juice kommet med en lakforsegler Acrylic Spritz,. Jet Seal 1krakelerer ikke, den falmer heller ikke eller bliver misfarve. Et velplejet lag lakforsegling passer godt på din bil - og dermed den. Jetseal 1er ikke en voks , men en lakforsegler.


Alt i alt er det dog en smagssag, og nogen vælger sågar at påføre først 1-lag . Voks - eller lakforsegling er godt i vinterføret, hvor bilen har godt af at blive. Hvis der er aktuel frost , kan det dog være bedre at vente, eller at få . Er det rigtigt, at man ødelægger bilen, når man først har poleret. Altså, jeg vasker ALDRIG bilen dage efter den har fået lakforsegling og voks.


Jeg er klar over at man i gamle dage sagde X eller Y - Men flere . Når bilen skal i vaskehallen, er der ingen grund til at vælge hverken voks eller lakforsegler.

Det kommer alligevel ikke ind i krogene, hvor der virkelig er behov . De ultra bløde fibre suger alt. Påfør din favorit voks eller lakforsegler på applikatoren. Brug en blød svamp og en god autoshampo uden voks til at vaske din bil.


Hvis du har benyttet en lakforsegling uden voks , skal du nu til at vokse bilen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg