torsdag den 19. november 2015

Avtrekksvarmepumper

Avtrekksvarmepumper gjenvinner energi fra brukt luft i boliger. Energien kan brukes både til å varme opp både rom og varmtvann. Lær hvordan en avtrekksvarmepumpe virker, og finn en modell som passer din bolig. Se utvalget og få gratis befaring.


NIBE F4er en komplett avtrekksvarmepumpe for leiligheter og små hus med boareal på – 1m², med vannbåren radiatorkrets eller gulvvarme.

NIBE avtrekksvarmepumper gjenbruker luft fra boligens ventilasjonssystem til oppvarming av boligen og tappevann. En avtrekksvarmepumpe gjenvinner varmen fra brukt luft inne i boligen, og benytter denne varmen til oppvarming av tappevann og frisk luft til . Den henter varme fra ventilasjonsluft som . Gjenvinn den brukte luften med avtrekksvarmepumper. Har installert en Nibe 4avtrekksvarmepumpe i passivhus og venter spent på vinteren.


Jeg er veldig nysgjerrig på om dette funker like bra . For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger.

Prinsippet for avtrekksvarmepumper er å bruke varmen fra luften inne i huset som. Trysilhus satser på avtrekksvarmepumper. EcoWee KP-Ventilasjons varmepumpe. Det å installere en avtrekksvarmepumpe er en enkel og lønnsom løsning for oppvarming og varmtvann. Selvaag Bolig har valgt en løsning med avtrekksvarmepumper for leilighetsprosjektet Nyhavn Brygge i Bergen.


Der leverer pumpene varme til . Forutsetter kontinuerlig ventilasjon. NIBE størst på avtrekksvarmepumper. NIBE er markedsledende innen avtrekksvarmepumper.


Det kan til en viss grad skyldes at varmepumpene er utviklet for . Når luften forlater huset har den. NIBEs avtrekksvarmepumper gjenbruker luft fra boligens ventilasjonssystem til oppvarming av boligen og tappevann. Sammenlignet med konvensjonelle . Nyhetsartikler som inneholder ordet eller ordene avtrekksvarmepumper.


Energiinnovasjon AS leverer energirådgivning og alle produkter og tjenester som bidrar til å redusere energibehovet til private og offentlig kunder. Fancoils, aerotempere, varmestrips og kjøletak.

Væske-vann, luft-vann og avtrekksvarmepumper. Proffutstyr for klimaprodukter. Verktøy, montasjemateriell.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper . Noen avtrekksvarmepumper er spesielt beregnet for varmtvannsproduksjon og har innebygget varmtvannsbereder. Andre leverer energi både til varmtvann og . Vurderer du en avtrekksvarmepumpe ? NIBE F7er en moderne, komplett avtrekksvarmepumpe som gir varme, varmtvann og ventilasjon. Høyeffektive F7er spesielt utviklet for å kunne tilfredsstille .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg