onsdag den 18. november 2015

Teak møbler retro

GoClassic sælger retro og klassiske møbler. Vi har stort udvalg i istandsatte teak og retro møbler , mange retro lamper og god brugskunst. Følg os på instagrateakretro. Home - Retrofabrikken er en butik der har stor fokus på retro og gammel design klassiske møbler , kunst og brugsgenstande til hjemmet. Er du vild med teakmøbler , så skal du se vores guide med smukke.


Stort udvalg af Teak Møbler til billige priser.

Danskdesign Se også alle de andre ting vi har til salg her på DBA – og ja varen er stadig . Her på siden finder du møbler lavet af især teaktræ og palisander, samt retro ting til dit hjem. Alle vores møbler er renoverede og olierede. Velholdt retro armstol med stel i teaktræ.


Bemærk: Møbler og store ting kan ikke sendes - men vi stiller gerne til side til du kan hente dem indenfor rimelig frist (ca. uger). Vintage italiensk design knagerække af jern. Møblerne er som regel fremstillet i teak , palisander eller birketræ.


Lettere slidte spisestuestole.

Mindre kommoder og sofaborde. Alt sammen i møbelsorten teak. Butikken PL Retro og Design, som åbnede i den . Du kan finde alt fra pottedamer – til fine teak møbler. TEAK fra dansk møbelproduktions guldalder, TEAK af kendte arkitekter, TEAK af ukendt oprindelse,.


København byder på et væld af forretninger som forhandler retromøbler i alle prisgrupper. Bilerne har nu måttet vige pladsen for den nye butik Teak -Tak, der forhandler møbler af teak -træ, samt retro ting og andre sjældenheder. Flott sminkekommode og puff. Indret med teaktræ og giv dit hjem et stilrent, personligt udtryk med. Teaktræet har en særlig retro -stemning, som er svær ikke at falde for . Siden da har teakmøbler været at finde i de fleste danske hjem.


Især nu oplever teaktræ møbler lidt af en revival, for møblerne er blevet retro og . Danmarks hyggeligste loppemarke der specialiserer sig i retro møbler og interiør. Find møbler til salg - Tjek de mange annoncer ud med møbler og gør en god handel - Retro -app. Generelt rigtig flot stan.


Vi har fået retro møbler med den fedeste patina på lager, som både har et tvist af. Dette er et nyt og sjovt koncept indenfor boligindretning, hvor vi fokusere på vintage , råt design og kvalitet frem for alt.

Sminkbord i teak och valnöt med justerbar spegel. Boomerang spisebord i teaktræ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg