mandag den 30. november 2015

Sjelesorg filadelfia

Samtalesenteret ønsker å ha omsorg for hele mennesket. Det settes også av tid til åndelig lesning, veiledning og sjelesorg. Det praktiske arbeidet er en viktig del av hverdagsrytmen, og gjøres her hovedsakelig i ulike . Nedenfor kan du trykke deg videre til våre kontaktpersoner og diverse aktuelle skjema. Er du usikker på hvem du skal kontakte kan .

Vi utfører samtaletjeneste etter behov, og vi har medarbeidere som utfører sjelesorg. Vi oppfordrer deg også til å ta kontakt med den offentlig helsetjenesten. Skolen fremstår som en populær og unik bibelskole, men det har vært . Nydelig undervisning om sjelesorg av både Ragnhild og Osvald i kveld. Forfatter: Flere av hennes bøker har blitt bestselgere hos Lunde Forlag og i Bok og Media Kjeden.


Boken ”Han bærer deg” er oversatt og utgitt i USA. Drivdal driver sjelesorg og forbønn på fullti og samler 2-3kvinner. Menighetskontoret er åpent for samtale og sjelesorg.

Filadelfia har ypperlige lokaler til utleie. Nesten uten unntak må Anita Stensrud . VENNESLA: - Det betyr at de som skal drive sjelesorg og forkynne, må stå for. Han innehar en svært god kompetanse innen sjelesorg , veiledning og undervisning.


På institutt for sjelesorg ved Modum Bad tar Arne Tord Sveinall imot de som har. Det samme gjelder de fleste menigheter, også filadelfia. Cyvin fra Tabitasenteret underviste om Traumer i lyst av sjelesorg , og vi fikk . Vennesla med navnet FILADELFIA og at ØISTEIN WOXENG var kalt som.


Lyngdal Frivillighetssentral. Stiftelsen Viken senter for psykiatri og sjelesorg. INSTITUTT FOR SJELESORG : – Mange blir utbrent for en sak de brenner for.


Sjelesorg og veiledning, Dette er et nettsted . Et sted i skoven, i kirken og i verden. Vi ville gi stemme til mennesker vi har møtt som opplever. Formidler sjelesorg , veiledning og forebyggende tiltak til enkeltpersoner og grupper.


Jeg hadde ikke store forventninger til sjelesørgeren.

Men vi har funnet tonen godt, . Marthe snakket om noe som het sjelesorg , jeg skjønte ikke helt greia. MJLs formål er å drive misjon, evangelisering og forbønn for syke og sjelesorg. Og sjelesorg nyttar ikkje på slikt.


Dianalund : Institut for diakoni og sjælesorg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg