onsdag den 11. november 2015

Egenkapital boliglån krav

I forskriften kreves det derfor høyere egenkapital ved kjøp av bolig nr. Bankene har mindre fleksibilitet til å avvike fra kravet når det gjelder . Det har vært mye snakk om bankenes skjerpede krav til boliglån. Når du kommer til oss i banken for å søke om boliglån , er det hovedsakelig to ting vi ser på: Egenkapital og betjeningsevne.


Høye krav til egenkapital ved boliglån gjør det svært vanskelig for mange å komme inn på boligmarkedet.

Resultatet blir at altfor mange må leie . Det betyr at dersom du søker om et boliglån på to millioner kroner, må ha minst 300. Dette følger naturlig av forslaget om redusert belåningsgrad for rammelån. Egenkapitalen, den delen av kjøpesummen som du må skaffe til veie selv, kan volde hodebry for mange. Særlig for unge som skal inn i boligmarkedet i større byer, kan kravet til egenkapital by på problemer. Mange spør seg om man kan få boliglån uten egenkapital.


Vi hjelper deg å ta de rette valgene underveis, slik at du får et boliglån som passer deg og din situasjon. Hvor mye egenkapital må jeg ha for å kjøpe bolig ?

Dette kan for eksempel være lånesøkere som ikke tilfredsstiller kravet om prosent egenkapital , men som er i jobber med spesielt gode . I dag er det krav om prosent av boligens pris i egenkapital , altså oppsparte midler, for at banken skal kunne låne deg resten. Hvorvidt du får boliglån , og hvor mye penger du får låne, avhenger av flere ulike faktorer. Hva er kravet til egenkapital ved kjøp av bolig og hvor lenge må jeg spare? I tillegg stilles det krav om egenkapital. Med boliglån for unge kan du låne opp til av kjøpesummen til vår beste rente.


Kravet til egenkapital er dermed lavere enn ved ordinært boliglån. Steinar Holden ved Universitetet i Oslo foreslår overfor DN at unge kan unngå kravet i boliglånsforskriften om egenkapital. For mange er kravet til egenkapital det største hinderet. Er du under år får du bankens beste rente på boliglån – uansett om det er din . Vi tilbyr boliglån til konkurransedyktige priser, og gir deg svar på dagen. Det stilles krav om årlig avdragsbetaling på minst på boliglån som.


Krav om egenkapital ved kjøp av sekundærbolig i Oslo. Også det særskilte Oslo- kravet om prosent egenkapital for kjøp av sekundærbolig, opprettholdes. Det var et svar på kraftig prisvekst i . Boliglån med krav på i egenkapital av svensk borger.

Min onkel, svensk statsborger, ble kontaktet av en rådgiver for . Beholder strenge regler for boliglån , men det blir noen endringer. Kravet om prosent egenkapital til boliglån videreføres. I Oslo er det krav om prosent egenkapital ved kjøp av sekundærbolig, . Blant endringene er at bankene kan gå bort fra enkelte krav , som kravet om prosent egenkapital , for opptil prosent av pengene de låner .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg