mandag den 23. november 2015

Dampspærre jem og fix

Anvendes til både nybyggeri og renovering, hvor der er krav om dampspærre til gulv, loft og vægge. Formålet er at forhindre den varme fugtige luft fra rummene i. Gulvunderlag i PE foam med tykkelse på mm med dampspærre. TV-handymanden Kuno Bonne viser dig, hvordan du sætter dampspærrer op. Kraftig, fleksibel og godkendt dampspærretape til fugtspærre.


Tapen har en ekstrem høj klæbeevne og er forsynet med tværgående tråde, der sikrer at tapen. Klar afdækningsfolie anvendes både afdækning og indpakning, og beskytter således mod støv, snavs og fugt. Folien er har en god og ensartet kvalitet, og den.


Sammenlign priser og læs anmeldelser af Fugt og dampspærre Byggematerialer. Dampspærrefolie til påklæbning på bordplade f. Klik her og find den bedste pris nu! Hej jeg tænkte på om det er nogle det har erfaringer med dampspærre fra jem og fix , er ved og efter isolere og har brugt det sidste jeg fik fra . Skal du have monteret nyt loft derhjemme, skal du sikkert også have opsat en dampspærre.


Hvis du nu ville rulle en dampspærre ud oven på isoleringen, skulle du. Spørgsmålet er nu, om der skal være dampspærre eller ej? Slut dig til 2kunder og del din mening i dag. Kan sendes med GLS for 40kr Kan tages med . Ikke et gør det selv marked som silvan, bauhaus, jem og fix.


Køb og salg af Fra Jem Og Fix i Andre byggematerialer på DBA. Find nyt og brugt indenfor Andre byggematerialer til billige priser på DBA. Der medfølger tætningsring til dampspærre.


Sådan sætter du dampspærre op. Selve dampspærreren er specielt fremstillet til formålet, så det er vigtigt at . Se hvordan du placerer, opsætter og monterer dampspær her .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg