torsdag den 12. november 2015

Schuco hængsler

Schüco gør jeres hus til et hjem! I kan få eksklusive døre, skydedøre, vinduer, udestuer, hoveddøre og terrassedøre hos os. Energibesparende og sikkert! Ved korrekt justering af hængsler , bevæges døren let og ubesværet. Mangler I en forklaring til et fagbegreb?


Her defineres og forklares alle vindues- fagbegreber.

Vælg og design din personlige drømmedør ud fra det brede sortiment. Kigger I efter jeres drømmevinduer? Her kan du få alt at vide om energieffektivitet , betjening, sikkerhed og design til dine drømmevinduer. Systemet er testet med million cyklusser i kombination med Hamborg- hængsler og opfylder således maksimale krav til lang levetid. En udvidet isoleringszone, en midtertætning hele vejen rundt og en særlig glasfalsisolering muliggør . Nedenstående skema angiver antal hængsler , der foreslås benyttet for forskellige størrelser vinduer.


Skemaet er KUN vejledende, da der ved valg af hængsler. Vi leverer helheds- løsninger og. Det er muligt at tilføje et stort udvalg af tilbehør, som fx skjulte hængsler.

Med henblik på design har de smalle rammer og skjulte hængsler. Udluftning, sommer og vinter. Betjening: Vinduer og vinduesdøre. Unsubscribe from Hafa Bad Danmark. Elektrisk betjening med skjult Schuco Tip Tronic motor, som kan.


Det betyder, at vi kan lave skræddersyede løsninger . Hængsler skal bare smøres en gang imellem. Førstnævnte har eksisteret i flere år, men på . Vi tilpasser døren til dine unikke behov. Du kan vælge blandt tre typer hængsler til din dør.


Det er let og enkelt at handle beslag og hængsler hos Carl Ras online. Vi har sat holdet der har visioner og løsninger for fremtidens byggeri. Det står vi gerne på mål for!


Et lille udvalg af fyldninger. Justeringsmuligheder her er anverferne som enten skal opstrammes eller slækkes. Nogle hængsler kan justeres ud og in hvis det ikke er muligt at justere på . Fleksibel trækkabel i plast . Døre er monteret med ASSA Abloy EL 4el låse for .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg