torsdag den 19. november 2015

Gratis ting i københavn

Du behøver ikke at gå glip af noget, bare fordi du rejser på et stramt budget. Se det store udvalg af varer, der foræres væk på DBA. May Hovedstaden er turistmagnet for mange. Find Gratis ting og sager, der bortgives på DBA.


Se alle annoncerne med ting som gives bort lige her.

Apr En weekend eller et impulsivt besøg i hovedstaden kan hurtigt løbe op. Vi hjælper med at finde vejen til de mange billige eller gratis glæder! Derfor er gratis oplevelser også noget, som størstedelen af os sætter pris på.


Om tirsdagen er der gratis entre – og her kan børnene gyse over museets. I hverdagene åbner Cinemateket op for børnebiffen, der byder på gratis små kortfilm for de mindste. Feb Her er seks gratis ting , du kan lave med ungerne.


Afhent gratis ting i hele Danmark.

København samt mulighed for en gratis koncert i . De gratis gåture er blevet en populær turistattraktion i mange store . Se over 1ting at lave i KBH her. Nedenfor har vi samlet en oversigt over billige og gratis oplevelser for børn og familier i sommerferien. Læs blandt andet om sommerlejre for både børn og . Oct LISTE: gratis oplevelser med dit barn i efterårsferien. Bruseforhæng, kampesten, elevationsseng og et . Apr Der er masser af gratis og virkelig billige oplevelser i din by i april. Oplev pjerrot eller aktiviteter på scenen.


Nogle af dem koster penge - andre er helt gratis ! De gratis udflugter er ikke bare kedelige, grå fattigmands-oplevelser, for flere og. I kan benytte efterårsbladene til mange smukke ting. Der venter masser af gratis oplevelser for hele familien. Sæsonopstart i kunstcontaineren. Her kan du spise, gå til (ofte gratis ) koncerter, opleve teater og besøge de mange.


Apr SuperEvent giver jer her gratis polterabend-aktiviteter i kan bruge.

Jun Der er nemlig masser af ting , du kan lave i din sommerferie, der er. Feb Det er projektet Natur i Byen, der har arrangeret den gratis rundfart i havnen, hvor interesserede kan lære mere. Ting du kan lave i weekenden . Jul Her er nogle af de ting, der er helt gratis at lave i det danske sommerland.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg