torsdag den 12. november 2015

Borehammer bosch

Klik her og find den bedste pris nu! Find nyt og brugt indenfor Elværktøj til billige priser på DBA. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte . Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.


Læs mere Se specifikationer.

Problemfri hammerboring i beton og murværk, mejsling, boring og skruning med en kraftig ydelse på hele . Mere power, mere komfort og . Leveres uden batteri og lader. Bestilt i dag, leveret i morgen! En kraftig, kompakt maskin med S. Denne tekst er maskineoversat.


Ledningsfri borehammer med pneumatisk slagværk til boringer i beton og murværk.

Borehammer for boring i betong. Hurtigt og uden brug af værktøj . Maksimal ydelse i kompaktklassen. Den har da nogle år på bagen. Har nu ikke brugt den så meget. Boerne i kassen kan følge med.


Enhedspris: Kostpris: Antal: Salgspris: Salg under kost:. Sammenlign tilbud og priser på borehammer bosch. Søg efter: Matriel klar til udlejning.


Find BOREHAMMER - stort udvalg indenfor BOSCH på toolworld. Køb BILLIGT på Davidsenshop. SDS-Quick-Batteri borehammer Bosch Home and Garden Uneo Maxx inkl.


Alt inden for værktøj, el-værktøj, . Kraftfuld all-around borehammer med SDS-plus og mejselfunktion. GBH 2-er designet til at hurtig materialefjernelse og .

Kan du ikke finde den brugervejledning, du leder efter? Find de bedste borehammer , bosch priser et samlet sted. Måske Danmarks BEDSTE tilbud HER. Klik på et billede for at se fuld størrelse.


Integreret, aftagelig udsugningsenhed til rent, støvfrit arbejde. Borekroneadapter- sæt til opsugning ved arbejde med hulborekroner (op til mm). Shop efter borehammer bosch gbh på Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg