torsdag den 26. november 2015

Vannmåleravlesning

Gå inn på linken for vannmåleravlesning på våre hjemmesider 2. Tast målepunktID og følg veiledningen. Skriv inn kode mottatt ved varsel om avlesning. For senere å motta varsel og . Stadig flere husstander i Melhus får montert Kamstrups elektroniske vannmåler.

Her er det ikke behov for manuell innrapportering. For å få beregnet ditt årsgebyr for vann og avløp, ber vi alle som har installert vannmåler om å lese av målerstanden på vannmåleren og . For at vi skal rekke å behandle alle innmeldinger som har kommet via telefon eller internett er denne muligheten nå stengt. Nå er det tid for vannmåleravlesning ! Hurum kommune trenger din måleravlesning for å få beregnet vannforbruket for siste år. Kortene sendes ut i disse dager, . Da skal du i disse dager motta varsel på sms om at det er tid for å .

Alle som har vannmåler vil få tilsendt avlesningskort ila uke og 51. Forbruket skal leses av så fort du får kortet og senest innen 31. Nå gjør vi det enda enklere med vannmåleravlesning ! Det er nå tid for vannmåleravlesning og dette kan gjøres elektronisk. Frist for avlesning gis via SMS og . Alle som mottar selvavlesningskort skal lese av målerstand på vannmåleren og sende inn opplysningen til kommunen. For å beregne ditt årsgebyr for vann og avløp ber vi deg lese av vannmåleren.


OT-baren: Så er det tid for vannmåleravlesning (For de som har slikt). T -Solberg og jeg leier for tiden bolig, og har derfor ikke lest av . Hovedside for Levanger kommune, Nord-Trøndelag, Norge - Levanger kommune (Municipality), Levanger, Nord-Trøndelag, Norway. Dette er for de som benytter seg av mobil og det er den enkleste metoden for å lese av.


Eiendommer med vannmåler betaler for sitt faktiske forbruk. Det er derfor viktig å lese av måleren og sende inn stand slik at fakturaen blir riktig. Vannmåleravlesning på nett og telefon er nå stengt.


Spørsmål kan sendes til birgitte.

Husk avtalenummer eller gårds- og . Nå tar Gjerstad kommune i bruk vannmåleravlesning på SMS. Varsel vil bli sendt på SMS til din mobiltelefon der vi har registrert ditt nummer eller ved at du har . Det er igjen tid for vannmåleravlesing , og de første kortene er allerede på vei til postkassene i Frogn. Husk: Følg anvisningene på kortet du fikk tilsendt! Siste frist for innlevering er 02.


Avlesningen skal foretas 31. Elektronisk leverering av vannmålerstand. Dette gjøres ved å logge inn med avtalenummer og målepunktID. Opplysningene finner du på målerkortet du har mottatt.


Alle abonnenter som har vannmåler får tilsendt kort for . Ringsaker kommune ut en SMS for vannmåleravlesning. Vi henstiller alle abonnenter som mottar SMS til å svare på . Hopp til hovedinnholdet på siden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg