torsdag den 19. november 2015

Forvaltningsgren

Godt oppslagsverk for kryssordløsere. Finn alle synonymer til FORVALTNINGSGREN i kryssord. Lynrask søkemotor som oppdateres hver dag. Her får du hjelp til å løse kryssordet.


Trenger du synonymer til FORVALTNINGSGREN ? Se i vår kryssordbok med flere millioner synonymer.

Forvaltning, eller mer presist offentlig forvaltning, er den virksomhet som utøves av organer for stat, fylker og kommuner og som ikke er . Departementet er imidlertid i likhet med flere av høringsinstansene i tvil om utvalgets forslag om å erstatte uttrykket leder av forvaltningsgren med uttrykket . For å være leder av en forvaltningsgren må det dreie seg om en kvalifisert lederfunksjon, der vedkommende har et . Søgning på “ forvaltningsgren ” i ODS. Det kan oppstå tvil om hvordan uttrykket leder av forvaltningsgren skal tolkes. Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet forvaltningsgren. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen.


DIGILEX digital synonymordbok.

Finn synonymer til forvaltningsgren i synonymordboka. Synonymordboken har over millioner synonymer og er perfekt til å løse kryssord! John Arne Ulland ble konstituert som helsesjef 23. Ifølge kommunelovens paragraf skal en leder av en forvaltningsgren i en kommune utelukkes fra valg. Beskrivelse og synonymer til ordet forvaltningsgren.


Rådmenn og leder av forvaltningsgren ikke-valgbare til alle folkevalgte verv i kommunen. I enkelte tilfeller kan ledere av virksomheter, . Så vidt jeg husker, mente Dalbakk i KRD ”at han må regnes for å være leder av forvaltningsgren når han har ansvar for kommunalt ansatte, selv . De forskellige institutioner, der hører under den enkelte kommunale forvaltningsgren , betragtes som én virksomhe f. Hvis han er leder av en forvaltningsgren i kommunen, er han ikke valgbar til kommunestyret uten å fratre stillingen sin. I kommentarane til §står det.


Det er for eksempel forskjell på å lede ei forvaltningsgren (etat) og å lede ei enkeltstående virksomhet. Leder av en skole eller barnehage er en . Næring og kultursjef er leder av forvaltningsgren , og ikke valgbar i henhold til valgloven. Tap av valgbarhet i valgperioden er videre omtalt i kommunelovens . I den foreliggende sak, vil det eventuelt være utelukkelsesgrunnen ”leder av forvaltningsgren ” som kan være aktuell. Av forarbeidene går det frem at departementet ikke så noen prinsipielle betenkeligheter ved en slik utvidelse.


Typiske kategorier som faller inn i denne kategorien er etatsledere.

Hun er ikke lenger leder av en kommunal forvaltningsgren. Derimot vil hun delta som leder i partnerskapet i NAV Folldal.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg