tirsdag den 24. november 2015

Låsekasse til indvendige døre

Solid låsekasse til indvendig dør i krom. Passer til indvendige døre, som skal kunne aflåses med en simpel nøgle. Symmetisk låsekasse af stål til indvendige døre.


Ruko Modullås 5er egnet til indvendige døre i skoler, kontorer, fabrikker, villaer og lignende. Denne modullås kan bestilles med kraftig dørgrebsfjeder som. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret.

Hos Bygma finder du et udvalg af låsekasser til udvendige og indvendige døre. Vi forhandler låsekasser med forskellige formål bl. Brugte låsekasser har ofte en bedre kvalitet end de nye. Fallelås til indvendige døre , hvor cylinder aflåsning ikke kræves. Køb låsekasser og cylindere til indvendige døre til billige priser hos BygMax.


Alle låsekasser er vendbare og leveres inklusiv nøgler. Vi fører også låsekasser til indvendige døre – såkaldte mellemdørslåsekasser. Disse låsekasser bruges til indvendig brug i mellemdøre eller toiletdøre og fås i .

Har mindst en af dine låse cylindere både indvendig og udvendig? RUKO Connect låsekasser passer til alle døre og udgange og er lette at montere. Indvendig dør , Disse døre blev tiloveres da TDC i Teglholmen skulle have åbne . Anvendes til indvendige døre i skoler, kontorer, fabrikker, villaer og lign. Falle- og rigellås med mm rigelfremspring i én tur ved . Låsekasse , til mellemdør (inderdør).


Hvordan monterer man lås og greb på sine døre. Låsen i de fleste indvendige døre er af typen flerfunktionslås med nøgle. Den skrå spærredel i en låsekasse , denne fastholder døren. En vrider sidder over grebet på den indvendige side og styrer selve. Vendbar falle og dornmål 70 . Smalprofil låsekasse til nødudgange, flugtvejsdøre og branddøre med smal.


Dørgreb til indvendige døre. Hvis du har mistet nøglerne til de indvendige døre i din bolig og derfor. Stål, standardmodel til indvendige døre med modullås.


DK-Låseservice har vi stor erfaring og ekspertise inden for låsekasser, og vi kan være behjælpelige med at. Stort udvalg af låsekasser til indvendige døre.

Symmetriske låsekasser af stål til indvendige døre. Leveres med nøgle, skruer og slutblik. Halløj alle i kloge mennesker i forum her!


Jeg har brug for at låse mine døre indvendig i bolig pga. Både til udvendige og indvendige døre , samt det mest relevante udvalg i. Toilet -besætning for indvendig dør. Giver mulighed for at åbne en dør , uden at fallen trækkes ind i låsekassen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg