fredag den 27. november 2015

Fuktsperre garasje

Har forsøkt å søke opp og ser dette har vært diskutert tidligere men fant ikke noe klart svar så jeg spør igjen :) Jeg bygger en garasje nå, . Har fått satt opp en garasje , hvor den ene siden er trevegg med ett lag gips. Garasjen er isolert fra før uten fuktsperre da den ikke oppvarmes om vinteren, kun ved behov. Den er ikke oppvarmet men det har ikke vært kuldegrader. Her kjører det inn biler og det blir veldig .

Men hva innebærer egentlig en dampsperre ? Det er mange “dummies” blant oss, når det handler om dampsperrer. Under gulvet er det garasje der temperaturen kan gå ned mot grader. Kan jeg legge fuktsperre oppå sponplatene i 2. Ved ombygging og etterisolering av boliger må man vurdere bruk av dampsperre i hvert enkelt tilfelle.


SINTEF Byggforsk inviterer utførende håndverkere og . Isolere garasje uten isolert gulv.

UNNGÅ KONDENS: En dampsperre av plast brukes på innsiden av yttervegger og tak, for å hindre at fuktig inneluft går ut i konstruksjonene. Har også vurdert om jeg skal legge i 10cm med isolasjon i stenderverket når jeg først kler, men hva med dampsperre ? Hei, Holder på med et kinoprosjekt i det som har vært en garasje. Har en dobbel garasje som ikke er isolert.


Har vært innstillt på å droppe fuktsperre fullstendig, men ble plutselig litt tvil. Ultipro Dampsperre er utviklet og produsert i Norge. Skumfolie med fuktsperre fra Tommen Gram. Fukten kan stoppes med FuktStopp som er en fuktsperre fra Herdins.


Garasje er bygget i en skråning med kjellerrom under. Inngang til kjeller fra hagen (nederst). Her finns det en dørr samt vinduer på to sider. Nå får du enda mer ut av kjøpene hos Byggmakker.


En garasje skal være en garasje sier de fremste forståsegpåerne. Legg aldri noen dampsperre i en kjeller, da det finnes risiko for at fuktighet . UV-bestandig, aldringsbestandig og alkalieresistent spesialfolie. Materiale: UV-stabilisert, alkalieresistent og .

Samme skade oppstår på gamle loft når eieren legger på ekstra isolasjon uten å ha dampsperre under. Folk mener de kan det likevel og . Består undergulvet av betong, eller ligger det direkte på grunn, legger du alltid fuktsperre , selv om gulvet er utstyrt med varmekabler. Trenger et tips på hva jeg bør legge på gulvet i en snekkerbod som skal isoleres.


Men skal det gå bra over ti må. Gulvet er uisolert betong uten fuktsperre. Er den isolert i tillegg og har fuktsperre , samt en varmekilde er det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg