mandag den 16. november 2015

Brannslange kobling

Hvit lenseslange med koblinger. Brukes til transport av vann. Selges kun i lengder á og meter. Vannslange for brannslukning. Vi leverer brannslanger og tilbehør som slanger, slangetromler, brannposter, husbrannslange, slangetrommel, brannslangeskap, flatslanger, grenerør, stender , .

Denne praktiske brannslangen er spesielt utformet for å brukes sammen med installasjonen av en brannhydrant eller vannpumpe. Montering av brannslange : Monter brannslangen slik at den lett kan nås i en brannsituasjon. Den må også være lang nok til å dekke alle rom. Higflex brannslange med Storz-C.


Guardmann brannslange 25m lende. Getex brannslange 25m lengde. NOR-kuplinger er beregnet for sammen kobling av rør, slanger, spylespisser mm.

Klikk for å forstørre bilde. Dobbel kobling til 1½ brannslange. Da har du en ekstra brannslange om du får et branntilløp. AQUAJET COLORTAP FOR TILKOBLING TIL BRANNSLANGE. Aquajet Y- kobling med stengeventil.


Y-kran kan benyttes der hvor det kun er et uttak til f. Dersom PITOTLESS NOZZLE benyttes i enden av en brannslange eller annet løst. Pitotless Nozzle kan monteres i enden av en brannslange med en Hose. Komplett sett for hurtig kobling av kran og slange.


Kobling i begynnelsen av slangen. Det skal monteres minst en brannslange i hver etasje. Røropplegget til brannslangen skal være mm rør for inntil to brannslanger, mm for tre eller fire . Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Brannslange i grovt vevd tekstil.


Kjøp brannslange kobling billig i nettbutikkene.

En brannslange ble redningen på Vega. Hylleplass: Legg til i innkjøpslisten. Tsurumi dykkpumpe type LB-4leveres med m hvit polyester brannslange og stk. STORZ montert i hver ende av brannslange samt STORZ til . Det er kobling i skapet hvor brannslange er montert. Usikker på om det er påbudt med denne brannslangen (leier leil. i bygård i Oslo), men hvis . Vi hjelper deg med anbud på brannslange.


Få anbud på brannslange i Oslo. Dermed er det blitt pumpet ut store mengder vann . Valget av bacheloroppgaven kobling mellom BIM og brann ble gjort på bakgrunn av.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg