mandag den 14. marts 2016

Baggy bukser baby mønster

Her kan du se hvor nemt det er at lave sit eget mønster på et par baggy baby bukser. Gratis mønster til søde baggy babybukser med wienerlæg i str. Hermed mønster samt vejledning til, hvordan du syr et par babybukser i str.


DIY - Sådan syr du et par baggy baby bukser med god pasform. Alle delene til baggy baby bukser. Sy selv bløde baby bukser i baggy facon.

Digitalt mønster til direkte og straks-download. Sidenhen har jeg syet et utal af disse bukser – til egne og venners børn. Har du ikke selv en baby i huset, så er babybukserne en go brugbar og personlig barsels- eller. Du finder billedvejledning samt mønster lige her.


Du kan downloade et enkelt mønster. Super lette at lave, og rigtig fine på. Mønsteret går til str 9 men jeg har . Blev inspireret af et par (eller reelt flere!) super skønne baggy bukser syet i retro stof.


Mumma: DIY babybukser - med mønster til nyfødt.

Jeg får dagligt rigtig mange henvendelser omkring mønsteret på baggy klap bukser. Nu har jeg tegnet mønsteret så det er til at gå til, s. Fra ONION har vi ONION KIDS WEAR snitmønstre til baby 0-år, og til piger og. Fra MINIKREA har vi mange mønster til baby 0-år, inklusive accessories . På denne side har vi samlet vores udvalg af baby bukser og underdele til børn.


I-explore ang Baby Knitting, Babies Clothes, at higit pa! Magnus-malte egg og nystrikka bukser. For alle HM Club-medlemmer. Tilbake til toppen Tilbake til start.


Hvis du vil have en mere baggy buks, er det bare at gøre benene lidt . PDF- mönster Fun and play baggy romper stl - 104. FUB BARNEKLÆR - LEGGINGS I ULL TIL BABY DARK. Bukser og Babybukser til baby jente 0-år. Bilde av JOHA - BAGGY BUKSE I BAMBUS LILLA. Av garntyper finner du baby alpaca, merinoull og mohair, som bare er et lite utvalg av det . Noa noa miniature er den nostalgisk kolleksjonen til barn fra noa noa.


Bukserne har en baggy pasform, snorretræk i taljen samt fedt stjerneprint på knæerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg