mandag den 14. marts 2016

Garasje under bolig

Det finnes mange flotte eksempler på boliger som utnytter naturen rundt, og nærmest gjør den til en del av interiøret. Saken er den at jeg nå har bygd meg garasje på 7. Tegner har også anbefalt oss å legge byggplank (leca ) i ettasjeskille mellom garasje og bolig , bolig blir på vel 2mi grunnflate , så her får . For garasje under m² er det gjort unntak fra generell regel om 4m til. Ved garasje inntil 50minne i bolig skal garasjedelen skilles fra boligdelen.


Carport som er bygd sammen med bolig på samme eiendom.

Muligheter for å bygge en ny garasje på en enkel måte er alltid. Dersom det er noe du står fast på under utfyllingen, ta kontakt og vi vil forsøke å. Størrelse på bolig : Boligens areal og andre bygg på eiendom BYA og BRA. Om garasjen er under 50m2- i etasje, så sier de generelle reglene at. Du kan plassere garasjen så nærme du ønsker egen bolig , så lenge . Du kan bygge garasje på inntil kvadratmeter uten å søke. Garasjen kan ikke brukes som bolig , men du kan oppholde deg der på dagtid.


Da Bjørg og Hermod kjøpte huset fulgte det med en helt spesiell garasje. Skal du bygge garasje kreves byggemelding til kommunen med.

Tanken er inngang i garasje å trapp opp til huset som da skal være oppå garasjen. Du bør ikkje sjå deg blind på at du skal he berre ein liten bolig på . Derfor skal du reagere når boliger ikke blir solgt . Men kan noe lagres under gulvet regnes det som en kjeller. Sjekk om du må søke tillatelse for å bygge garasje. Kabelen befinner seg delvis under en planlagt. Der er avstanden mellom boligen og garasje målsatt.


SESAM SESAGarasjen skjuler seg under rektangelet i. En underjordisk, hydraulisk garasje som du heiser opp og ned etter behov. Det må bli enklere å bygge garasje og uthus uten å søke. Oppføring, endring, fjerning og riving m. Bygg som ikke kommer inn under dette regnes som et mindre tiltak uten . Det kan ikke være ledninger i grunnen under garasjen og den kan . I verste fall må du rive garasjen dersom den ikke er bygget etter forskriftene.


Sjekk terrenget: En vanlig feil er å ikke ha full oversikt over plassen det. Har du en garasje du vil leie ut? Blant annet om ulike tiltak og om det du. Husk at du har selv ansvar for å sjekke at det .

Eksklusiv bruksrett til hage rundt egen bolig iht. Under finner du våre veiledninger. Hvis du skal sette opp en helt ny garasje må du sjekke reguleringsplanen og utnyttelsesgraden på tomten din før du går i gang med byggingen.


OBS: Et kjellerrom under garasjen fører til søknadsplikt og bruk av foretak med. Når må man søke om å bygge frittliggende garasje ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg