tirsdag den 15. marts 2016

Fargevelger maling

Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat. JOTUN ColourDesign - Ny fargevelger app fra Jotun. Dette verktøyet gjør det mulig for deg å endre farger både innvendig og utvendig.


Velg det bildet som ligner mest . Prøv vår interaktive fargevelger.

Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Flügger fargevelger lar deg velge mellom et hav av farger, slik at du garantert finner Bilder av: Flügger, Nordsjö, Beckers, Butinox . Renover den slitte fasaden med moderne maling.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online- fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere . Du velger farge i paletten nederst i skjermbildet, og når .

Nordsjö Visualizer, se fargen på veggen før det males en eneste dråpe maling. Vår fargevelger er ment å gi deg en viss idé om hvordan ulike farger vil se ut på. Jotun Drygolin Ultimat om du ønsker maling , og fargekartet for . Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Hvordan finne farger, bruk FARGEVELGER , FINN FINE FARGER på FARGEKART hos JOTUN BECKERS TYRILIN. Vi blander maling i tilnærmet alle farger. Klikk deg gjennom vår malingsvelger for å finne riktig farge og maling til ditt behov.


De fleste produsenter av maling har etter hvert lansert apper til smarttelefoner og nettbrett, slik at det er mulig å skifte farger på alt fra vinduer og . I denne fargevelgeren kan du leke med alle farger du vil finne i butikkens fargebar. Nordsjös nye app, Visualizer, hevder at den skal gjøre det mulig for deg å se fargen på din egen vegg - før det males en eneste dråpe maling. Maling er flott for deg som . Her får du tips om ulike glansgrader og maling som passer ulike underlag. Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY- maling til en verdi av 5kr. Så ofte bør du vaske og male huset.


Nordsjø har et fargesettingsprogram hvor man kan fargesette et hus som ligner ens eget. Fargekart sluttpuss og maling.

Skal prøve det med jotuns fargevelger. Les mer om Butinox Futura Soft Look og se vår fargevelger og fargekube på butinoxfutura. De aller fleste av våre leverandører har laget nyttige gjør det selv verktøy som kan være kjekt å ha når du pusser opp.


Vi leverer også renholdsprodukter og utstyr, båtmaling, polyesterprodukter og tilbehør. Skal du male kan du prøve Jotun`s fargevelger her. TreStjerner Gulvmaling eller lakkering med TreStjerner Gulvmatt.


Bestill maling på 1-2- og hent i butikk eller velg levering RETT HJEM. Men, skal du velge maling eller beis? Malermester Jens Petter Lunde forteller at den viktigste forskjellen mellom maling og beis er at maling er .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg