torsdag den 10. marts 2016

Antikke møbler københavn

Køb og salg af Antikke møbler og gamle møbler - København og omegn på DBA. Gode tilbud og billige priser på Gamle og Antikke møbler til salg på DBA. Her shopper du retro- møbler i København.


Københavns Antik køber dødsboer og brugte, moderne møbler i København og på hele Sjælland. Møbler i teak og palisander har særlig interesse. Vi ved hvordan man restaurerer og vasker antikke møbler , uden at de tager skade.

Har du gamle glas, samle-objekter, lamper eller andet antik liggende, som du. Beliggende på Frederiksberg ved København og i Gilleleje i Nordsjælland . Noble Antiques - en antikvitetshandel i København. Vi køber gerne og sælger gamle malerier, antikke møbler , herskabeligt indbo, samlerobjekter og andre . Se vores udvalg af Poul Kjærholms møbler her.


Vidste du, at KLASSIK ikke blot forhandler et bredt udvalg af møbler , men også renoverer og ompolstrer dine . Stor samling af antikke franske møbler. Find unikke lamper, spejle, vitriner og meget mere. Fil de Fer har eksklusive vintagemøbler fra det svundne Frankrig.

Amagerbrogade 2på Amager i København. Stort udvalg af antikke møbler sælges og købes i hele landet. FDB- møbler og indskudsborde i den populære træsorter, men.


Håndlavede kvalitetsmøbler i moderne dansk design. Når et dødsbo skal tømmes efterlader det de pårørende i en svær . Hansgades Antik er som at træde ind i Aladdins hule. Her er et stort udvalg af alverdens ting, stort som småt, bl. Vi har et stort udvalg af både hverdagsmøbler og mere antikke eller spec.


Antikke Møbler Bredgade - firmaer, adresser, telefonnumre. Oplys navn, Vælg levering, 5. Mahogni hjørneskab med snoede søjler. Kom og besøg vores antik - og livsstilsmarked lige udenfor København. I vores butikker er der plads til at udfolde din kreativitet og mikse nyt med gammelt og antik med moderne design. Find både møbler til den studerende, der netop . Forsikring af dyre antikke møbler.


Her talte han med Steffen Frølun . Restaurering af antikke møbler. Storm Møbler Video Præsentation Ønsker du en.

Opkøb, salg, restaurering, håndpolering, reparation, maling og afsyring af møbler. Velkommen i Københavns hyggeligste indendørs loppemarked. Stentebjerg Antik har et af Danmarks største udvalg af antikke møbler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg