torsdag den 24. marts 2016

Tablet holder til bord

Passer også til andre enheder. Vi fører et stort sortiment af tablet bordholdere i høj kvalitet til lave priser. Køb TABLET HOLDER BORD 7-1online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i mobiltilbehør og computer og mobil hos Harald Nyborg.


Tablet holder til bord 7-12tm (led) Hvid - König. Universal tabletholder til tablets med en max vægt på 1kg.

Bordklemme, vægbeslag og drejepunkter. Sammenlign priser og læs anmeldelser af computer bord tablet tilbehør. Pad og Tablet stander og holder til placering på f. De viste Tablet og iPad standere og holdere kan placeres overalt indendørs, hvor . Den er brugbar i samtlige rum i rummet, men egner sig godt til specielt kontoret eller køkkenet. Dermed får du en holder , som kan justeres lige efter dine behov. Den fylder ikke meget, er praktisk når du skal se film eller lignende.


Med en tablet holder eller stander til din tablet kan du både passe bedre på din tablet eller iPad og udvide dens anvendelsesmuligheder. Billige holdere til iPad tablets finder du her.

KM Universel holder med klembeslag til Ipads og tablets. Pad gulvstativ, iPad stander, iPad holder til bord og clamp stativer, der kan monteres på rør som. Har du allerede en tablet , men mangler du et etui, et cover eller en holder til at beskytte din tablet og gøre brugen mere komfortabel og effektiv? Bordstativ til tablet 7-12.


Hurtig og gratis levering ved køb over 4kr. Holder til tablet -pc 7-12. Durable Se alle Durable produkter. Stort udvalg af beslag, ophæng og standere til iPad og Android tablets.


Søger du en elegant bord holder eller vægophæng til din iPad? Beslaget kan monteres på enten bord eller væg. Tablet klikkes let på beslaget og kan tiltes og roteres 3grader.


Tablet eller iPad holder til bilen, så er du godt kørenden. Skærmholderen holder robust styr på din mobileenhed og kan let tages med fra bilen. Den følger med din tablet – uanset hvor du arbejder, ser film eller læser opskrifter. Med Exelium Office kit kan du nemt og sikkert, montere din tablet på bordkanten.


Den universale adapter passer til 7-1tablets. En brochureholder til bord er en nem måde at organisere og præsentere brochurer og. TABLET BORDSTANDER TABLET HOLDER TABLE ALUMINIUM.

TABLET HOLDER TIL BORD MED EN 3GRADER FLEKSIBEL HALS - IDEEL TIL BÅDE IPA SAMSUNG OG ANDRE ANDR.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg