tirsdag den 15. marts 2016

Energiøkonomisering

Utarbeidet av ergoterapeuter i seksjon for lungerehabilitering ved Ullevål universitetssykehus. Aktivitetsavpasning – ikke bruke mer energi enn du har. Metodehefte, alle presentasjonene, støtteark med . Energiøkonomisering – utføre de aktivitetene du . Fokus på kraftnedsettelse og bruk av krefter i dagliglivet hos barn med muskelsykdommer. På kurs for barn med muskelsykdommer på . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Hva er energiøkonomisering ? Hvordan fordele kreftene på en best mulig måte? Vannbåren oppvarming i boliger og bygg er et viktig tiltak for energiøkonomisering. Du får et fleksibelt oppvarmingssystem som lett kan endre oppvarmingskilde . Citycon har som ambisjon å ligge helt i front i sitt miljøarbeid. Store besparelser er allerede oppnåd og jakten etter nye sparetiltak fortsetter. Men de færreste gjør noe med det.


Bransjenettverket er et industristyrt program for energiøkonomisering og energieffektivisering innen ulike bransjer. Det finansieres formelt av NVE. Etter hvert har energiøkonomisering blitt en generell betegnelse på husholdning med energi, først og fremst i bygg. Det tilsier i praksis at man ikke skal bruke . Energiforbruket bør tilpasses behovet og energiforbruket bør ligge på et minimum når kontorlokalene eller . Longyearbykonferansen for energiøkonomisering.


Linn Grøtberg i Stiftelsen Miljøfyrtårn holdt innlegg på konferansen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg