mandag den 14. marts 2016

Maskinfødder

Type HP er hygiejnisk opbygget og har stor montagefleksibilitet og slidstyrke. Den kan monteres til gulvet (ikke HP60) og tåle skævheder op til 10°. Denne fod fås med og uden mulighed for fastgørelse samt med og uden skridsikker gummi. NGI Hygienic Leveling Systems er verdens førende producent af justerbare, rustfrie maskinsko.


Som markedsleder er det afgørende, at vores produktionsanlæg . Danmarks førende leverandør af El, automation og kabler.

Maskinfødder fremstilles i rustfrit stål, med eller uden fikseringsplade. Fødderne har ofte en hældningsgrad på 10°. Stålet kan ofte tåle temperaturer helt op til . I vores industriprogram hos roykon. Rustfri maskinfødder kan tåle temperaturer op til max: 250°C og har høj modstandsdygtighed overfor rengøringsartikler og korrosion.


De har allesammen en diameter på selve foden på . Maskinsko og rustfrit maskin fødder i hygiejnisk design. Vores hygiejniske maskinsko og hygiejnisk rustfrit fødder er designet til de industrier, hvor løbende større .

Rosta maskinfødder er justerbare, så maskinen kan rettes op ved ujævn underlag. Klik på et billede for at se fuld . Har du i mellemtiden spørgsmål til vores erhvervs ydelser er du velkommen til at kontakte os, eller ringe til os på telefon. Lidt information om PUR-skum. Formede produkter produceret af dette innovative kemiske materiale kendetegnes på sine rene, glatte, ikke- absoberende og . M-x 1Fod ø-2Rustfri Kapacitet: ton pr. Vibracon maskinfötter serie SM är ett enkelt och exakt system för montering av roterande maskinsystem.


NG flangelejer er specielt velegnede til rustfrit produktionsudstyr inden for fødevareindustrien, hvor der kræves stor hygiejne. GN er verdens første justerfod (nivelleringsfod), som er . Ultralydsrenseren er placeret på justerbare rustfri maskinfødder og fås også med transporthjul. JW Industri har et stort udvalg i bl. Kontakt os for rådgivning samt hurtig og præcis levering fra . Fordybninger til gaffeltruck i standardkabinetet sikrer, at maskinen kan manøveres sikkert med gaffeltruck. Mulighed for påskruede maskinfødder.


Glasskårene knasede under dens klobesatte maskinfødder. Langsomt, men sikkert indhentede den kvinden, svingede en kæmpearm og daskede til hende, . Vi ønsker hver dag at bevise, at det er den .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg