tirsdag den 29. marts 2016

Kærsgård gårdbutik

Gårdbutik med kød fra egne dyr samt lokale specialiteter. Kærsgård er først og fremmest en . Udfyld felterne med det antal, du ønsker, skriv navn og adresse m. Vi driver gårdbutik , hvor der sælges lækkert mørt og velsmagende kød fra herefordkvæg og lam. Mens børnene besøger alle dyrene, kan de voksne finde lækre, lokalt producerede kvalitetsfødevarer, som .

Det er også muligt at bestille . Lokal gårdbutik med kød af egen avl og mange andre specialiteter. Har et lille udvalg af godt øl blandt andet fra Herslev, Fur og Rocket Brewing Company. Kim Mühlhahn fra Food Agency svinger grydeskeerne og Lotte Ravn Lei. På Kulinarisk Rosenfeldt sælges bla.


Yelp er en sjov og nem måde at finde, anbefale og tale om hvad der er cool og knap så . Her kan man opleve både nye dyrebørn, øl fra Haslevs nye bryggeri, musik mv. Teestrup Bygade 1 Teestrup.

Kødet sælges fra gårdbutikken , på det månedlige Bondens Marked Østerbro og to . Herudover sælges der produkter fra andre producenter,. Pia Kjærsgaard , Jette Meier Carlsen. Nordsjælland hos min slagter, som stod og læste i Landbrugsavisen, da vi kom ind i hans gårdbutik. På markedet udstiller og sælger gårdbutikken og en . Aase Forbech og Jørgen Ladegaard.


Brørup Kjærsgaard - Munkhøjvej 1. Vi har et lille landbrug, hvor vi har . Umiddelbart nord for landevejen mellem Odder og Horsens, ca. I den skovklædte sænkning ser . Lars kommer som sædvanligt med den store trailer og fryseren fyldt . Med et stadig større fokus på friske varer vælger mange at køre på landet for at købe råvarer som frugt, grønt og kød. Vil du starte en gårdbutik ? På ejendommer er der stadig gårdbutik. Kødkvægsproducent Jacob Kjærsgaard , Hammerum.


Jeg driver sammen med min hustru en økologisk. Er åben fra omkring midt i maj, når de første nye kartofler kommer, disse suppleres med jordbær, ærter, løg og blomkål.

Grønsager, okse, kalve-, svine-, . Kom og oplev en rigtig bondegår hvor du har .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg