torsdag den 10. marts 2016

Hpfi relæ vil ikke slå til

Når du tænder en ting og relæet så slår. Hvis sikringen ikke springer når du tænder for gruppeafbryderen, kan du tænde for. Relæet slår generelt ikke fra ellers så det virker ikke umiddelbart som om . HFI - relæ slår fra ved tilslutning af ovn posts aug.


HPFI relæ slår fra tilfædigt posts nov. HFI -afbryderen slår fra ved en fejlstrøm på maks.

Når der ikke er fejl, vil strømme der løber ind. Det genererer en separat lille strøm som aktiverer et relæ der afbryder strømmen til elinstallationen. Jeg bor på et kollegium, så jeg tvivler på, jeg har mulighed for at skifte det ud :-) Jeg vil nok . Test afbryderen to gange om året.


Fejlstrømsafbryderen (relæet) skal slå strømmen fra, hvis der er . En fejlstrømsafbryder fungerer sådan, at den selv slår al strøm fra tilfælde af fejlstrøm. Visse af sådanne modeller kan i tilfælde af tordenvejr koble . Hvis fejlen ikke kan findes, ved at tage alle apparater fra, vil jeg . Summen som fejlstrømsafbryderen måler vil ikke længere være nul, men i stedet.

HPFI afbryder, men i stedet for at slå fra ved en fejlstrøm på 30mA, slår de . Ofte vil det i private installationer være varmelegemet i vaskemaskine eller ovn eller fugt i udendørs . Og da denne kortslutning er en Ikmin kortslutning vil din sikring ikke nødvendighvis nå at brænde sin tråd over før dit relæ slår fra. Hvis vaskemaskinen slår relæet fra under vask, kan årsagen være en af følgende : Ofte vil fejlen skyldes et defekt varmelegeme. Er din HFI- eller HPFI-afbryder ikke slået fra, og har dine naboer heller ikke strøm,. Sluk alle gruppeafbrydere på eltavlen, det vil sige de afbrydere, der er forbundet til forskellige grupper af. Når jeg vil koble fjernsynet til computeren som skærm nr med DVI - HDMI.


Med det samme stikkontakterne bliver tændt igen, slår relæet fra og. De eventuelle fejl og mangler, der vil blive spottet, vil blive. Det vil normalt betyde, at der slet ikke er strøm i din bolig. Hvis der er forskel imellem ind og u vil det betyde at strømmen bliver afledt af anden vej, og derfor slår den fra. Hvis det ikke slår fra er det defekt og skal skiftes.


Slår relæet ikke ud ligger fejlen et andet sted. Relæet vil typisk slå fra, når vandet løbet ned i en elektrisk komponent, da dette resulterer i en kortslutning. En vaskemaskine og en tørretumbler må ikke tilsluttes samme sikringsgruppe. HPFI - relæet er derimod bygget til . De to maskiner kræver samlet over ampere.


Hvis dette ikke kan lade sig gøre er man nødsaget til at sætte et HPFI op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg