onsdag den 30. marts 2016

Opkøb af møbler jylland

I Classic House er vi altid på udkig efter nye varer, så kontakt os hvis du har noget, du vil sælge. Vi handler primært med møbler , belysning, . Vi oplever ofte at der ved uvidenhed er smidt møbler og indbo ud der kunne være . Køb Af Gamle Møbler Region Midtjylland - antikvitetsforretninger, antikviteter, antikviteter (detail), antik, antikke møbler , dødsboer, møbler , antikvitetshandlere,. Vi køber både stort og småt – hele og halve indbo samt enkeltdele.

Generelt kan alle former for “indbo” have interesse – Møbler , lys og lamper, keramik, . Vi køber alt fra ældre stilmøbler, moderne møbler i teak og palisander og danske designermøbler, samt ældre lamper, retroting, kunst, gammelt legetøj, godt . Er der nogen der har en idé til, hvordan man får solgt sine gamle møbler ? Jeg flytter og skal af med en masse gamle møbler og diverse. Vi kommer gerne ud og besigtiger dødsbo garager lader loftsrum og kælder mm. Vi rydder det hele og støvsuger efter os.


Vi respektere personlige billeder samt . Har du gamle glas, samle-objekter, lamper eller andet antik liggende, som du ikke bruger?

Antika giver kontant pris for dine antikke ting og artikler. Skive, Bjerringbro, Ålestrup, Kjellerup,. I oktober sidste år grundlagde de Refurniture, som opkøber gamle. Teak: Møbler af teaktræ købes, Fyn og Trekantsområdet - vi kommer på hele Fyn og ofte til Vejle, Kolding, Fredericia mv.


Teaktræs møbler købes - Fyn og . Borydning - Botømning i syd og midtjylland og på fyn. Jylland og henter de møbler , som de har . Opkøb og rydning af - Dødsbo - Restbo - Flyttebo - Samt løsning af rengøringsopgaver. Vi har en erfaring lidt ud over det sædvanlige, idet de mange år med opkøb har givet en ballast og rutine der kommer vores . GoClassic køber dine møbler. Her har vi stor interesse i møbler , brugskunst i alle materialer. Både møbler af træ og metal samt brugskunst af glas, keramik, porcelæn, sølv, gul plastik, træ.


Jeg er faglært møbelsnedker fra Farre Møbelfabrik. I forbindelse med større opkøb er der ofte møbler , som ikke kan sælges videre. Enten fordi de er for gamle, beskadigede eller af anden grund ikke har så høj en.


Stentebjerg Antik har et af Danmarks største udvalg af antikke møbler.

For eksempel har vi ingen dyre lageromkostninger, hvor vi opbevarer møbler osv. Vi er mange aktører på markedet, som tilbyder opkøb og rydning af dødsboer eksempelvis. Det foregår ve at kunderne får deres brugte møbler vurderet i varehusets returafdeling og derefter får et værdibevis til Ikea på samme beløb, . Vi har både småting til kroner men også dyrere møbler , design og keramik til.


Den kender de fleste, men nu har samlere og andre interesserede fået øjnene op for andre af Wegners polstrede møbler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg