tirsdag den 22. marts 2016

Varmegjenvinning bolig

En bolig som har for liten luftmengde vil ha dårlig inneklima. Kunden risikerer at det er mugg bak sofa, skap og andre møbler som . Valg av balansert ventilasjon med høyeffektiv varmegjenvinning er sannsynligvis det enkelttiltaket som har størst betydning for redusert energibruk i nye boliger. I boliger med ventiler i vegger eller spalter over vinduene hender det at folk stenger dem.


For å sikre et godt inneklima og varmegjenvinning , ble det installert et . Vil du kombinere perfekt inneklima med lav strømregning?

Da må du velge den mest energieffektive løsningen. Det er en god grunn til at alle nye boliger som . I en moderne bolig utgjør energibehovet til oppvarming av ventilasjonsluft en betydelig andel. Planlegger du eller er du kanskje allerede i gang med å bygge ny eller oppgradere en eldre bolig ? Har du husket balansert ventilasjon med . Varmegjenvinning av gråvann er i dag lite benyttet i norske boliger. Enova ønsker å bidra til at flere velger en slik løsning.


Balansert ventilasjon med varmegjenvinning i eldre boliger kan løses med enkeltroms-system som ikke krever føringer i tak og vegg. Vi har akkurat bygd hus med boligpartner og fått da villavents ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning !

Vi er veldig klar over at dette ikke er . Av de tre varmegjenvinning -systemene som finnes på markedet, er EnerVent TS. TS 300V – gir en svært effektiv ventilasjon, som passer for de fleste boliger. Viftesystemet leverer frisk luft og trekker ut brukt luft. Generelt om ventilasjonsanlegg og varmegjenvinning. Kan et ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning installeres i alle slags boliger ? For nye boliger stilles det krav til gjenvinning av varme fra ventilasjonsluft gjennom . Våre varmegjenvinning systemer, gjenvinner opptil av varmen i luften.


SINTEF Byggforsk anbefaler balansert ventilasjon med varmegjenvinning i nye boliger. Det vil si at vifter sørger for både tilførsel og avtrekk av . Problemet er bare at det å ettermontere balansert ventilasjon i en eksisterende bolig er svært omfattende og ofte veldig kostbart. En av de beste løsningene du kan implementere i din bolig for å redusere energibruk er en varmegjenvinner på dusj og gråvann. Vi leverer og monterer balansert ventilasjonsanlegg i eneboliger,. Høyeffektiv roterende varmeveksler (opptil varmegjenvinning ). Trond Nygård viser ventilasjonsanlegget som får plass i et vanlig.


Det er om vinteren du trenger varmegjenvinning , ikke ellers på året. Vi er totalleverandør av ventilasjonsløsninger og sentralstøvsugere til bolig og. Alle nye boliger har krav til ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

I eldre boliger har ventilasjon gjerne blitt ofret av økonomiske grunner. Har en relativt nyere bolig med balansert varmegjenvinning via en slags varmeveksler på teknisk rom her i huset.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg