onsdag den 16. marts 2016

Væddeløber giftig

Rigtig mange af vore stueplanter og buketblomster er giftige for katte. Her er så en - helt sikkert ufuldstændig - liste over planter man skal gå mere eller mindre langt udenom som katteejer - for det er ikke sikkert katten gør det ;-). Undgå giftige planter i altankasser og krukker.


Få de bedste råd til en kattesikker altan. Læs mere om giftige planter på altanen lige HER. Havemand vil på denne side lave en liste over giftige planter i Danmark.

Så blev listen endelig klar. Væddeløber stammer fra Sydafrika. Familie: Liliaceae - Liljefamilien.


Stedsegrøn rosetplante med . Julestjernen er giftig for fugle Når snakken går om planter, der egner sig til anbringelse i og omkring volierer, og hvad der kan bruges til siddegrene og . Glem hunden - det er potteplanter, der er menneskets bedste ven. Her er forskellige, der renser luften for giftstoffer. Med den rigtige viden, en kurv over armen og et par gode vadesko, kan naturen være et stort åben spisekammer.

Der er gode muligheder året rundt til at tage en. Vores hjem og arbejdsplads kan ofte være fyldt med giftige gasser som. Chlorophytum) eller guldranke (Epipremnum) på kort tid . Det er en skygge plante, men den tåler at stå i solen, men ikke i direkte . Specielt indendørskatte kan være udsatte for planteforgiftning, såfremt udvalget af planter er ringe, og der er en giftig imellem. Katte er ikke i stand til at skelne . Vær dog opmærksom på, at fredsliljen er giftig for katte! Det betyder ikke, at de vil elske hinanden.


Planter der er giftige for katte kan forårsage alt fra mild . Kaniner som lever i fangenskab, vil normalt også undgå de giftige planter, . Den eneste stueplante, som jeg med sikkerhed ve ikke er giftig , er stuebambus. Jeg køber tit stuebambus til kattene om vinteren - og den . Men så var det lige jeg fandt ud af, at de er møj giftige for katte. Trives på et lyst sted uden direkte sol ved temperaturer mellem . TIP: Dieffenbachia bør ikke placeres, hvor der færdes mindre børn, da alle er giftige.


Giftige planter for hunde inkluder kartoffel, vintergækker, guldregn, bjørneklo m. Her kan du se hvilke planter, der er giftige for hunde. Alt om andre dyr - Heste-Nettet.

Alle liljer er MEGA giftige for katte. Det gælder fx almindelig efeu, stuebirk, væddeløber og guldranke, der bl. Så det er vigtigt at den står i et rum som ikke er forurenet, for ellers kan den blive giftig for dyrene at spise.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg